Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Instant Supa Miso Legume - Eco x 112g Clearspring
5021554987260
5021554987260
Nou
Clearspring
Este o supa instant concentrata, obtinuta din ingrediente de cea mai buna calitate, fara extracte de drojdie si este usor de adaptat multor retete culinare (supe, tocane, sosuri, preparate din cereale etc.) orientale sau occidentale deopotriva.
Supa Instant Miso Legume Clearspring - 4 portii (4 x 28g) de concentrat pentru supa ce combina supa miso Clearspring de orez brun preparata dupa retetele traditionale japoneze, cu legume atent selectate. Este o supa instant concentrata, obtinuta din ingrediente de cea mai buna calitate, fara extracte de drojdie si este usor de adaptat multor retete culinare (supe, tocane, sosuri, preparate din cereale etc.) orientale sau occidentale deopotriva.
Miso, aliment si condiment traditional japonez obtinut prin fermentare, este apreciat de mult timp pentru gustul sau bogat si concentratia mare de substante nutritive continute. Este obtinut din boabe integrale de soia si o cultura speciala de fermentare (koji) si este maturat in mod natural in butoaie din lemn de cedru timp de multe luni la temperatura mediului ambiant. Aceasta fermentatie lenta are drept rezultat un condiment cu o aroma bogata si complexa, foarte bogat in `umami` (cel de-al cincilea gust, dupa dulce, acru, amar si sarat). Koji este orez fiert si / sau boabe de soia la care sa adaugat o cultura de fermentare (Aspergillus oryzae) folosita pentru prepararea alimentelor fermentate, cele traditionale fiind sosul de soia, miso, mirin si sake.
Fondatorul companiei Clearspring, Christopher Dawson a trait in anii 80 in Japonia, devenind expert in ceea ce priveste calitatea produselor miso. Gama Clearspring este selectia sa de produse miso japoneze de cea mai buna calitate, preparate dupa metodele traditionale.
Produsele miso Clearspring sunt preparate pe cat este posibil respectand fermentarea si procedeele traditionale de lunga durata, practica rar abordata in epoca transformarilor rapide de astazi. Aceste procedee dau produselor o aroma bogata si complexa si le pastreaza cele mai bune calitati nutritive. In plus, ingredientele folosite sunt cultivate ecologic, se utilizeaza culturi de koji preparate manual bogate in puternice enzime digestive ce descompun boabele de leguminoase si de cereale.
Ingrediente: miso de orez brun* (boabe de soia*, orez fermentat*, sare de mare, apa) - 35%, sare de mare, piure de morcovi*, apa, piure de ceapa*, piure de praz*, extract de alge kombu (apa, alge kombu, sare de mare), kuzu* (agent de ingrosare obtinut din radacinile plantei cu acelasi nume), piure de ghimbir*, ulei de floarea-soarelui presat la rece*. *cultivat ecologic. Alergeni: contine soia si poate contine urme de gluten si de nuci. Preparare: dizolvati continutul unui pachetel (o portie) in 500 ml de apa clocotita.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | kJ | 347 |
kcal | 83 | |
Lipide | g | 3.1 |
acizi grasi saturati | g | 0.4 |
Carbohidrati | g | 9,5 |
zaharuri | g | 1,7 |
Fibre | g | 3.5 |
Proteine | g | 4,2 |
Sare | g | 20,5 |
Produs in Marea Britanie. Tara de origine: Anglia.