Inghetata de vanilie, pudra, bio, fara gluten, 77g Biovegan

BG-23504

BG-23504

Nou

BioVegan

BioVegan

Cu o rețetă îmbunătățită de inghetată de vanilie Biovegan, obtineti cea mai bună înghețată de vanilie cu băuturi si crema de soia sau lapte.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

17.31 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Inghetata de vanilie, pudra, bio, fara gluten, 77g Biovegan

Ingrediente: zahăr pudră*, sirop de glucoză*, inulină*, agent de îngroşare: pectină, vanilie macinata* 0,7% agent de îngroşare: făină din boabe de guar*, xantan, făină din sâmburi de roşcove*). *provine din agricultura ecologic

Cu o rețetă îmbunătățită de inghetată de vanilie Biovegan, obtineti cea mai bună înghețată de vanilie cu băuturi si crema de soia sau lapte. Cu vanilie de bourbon nobila - fără arome, extracte sau grăsimi adăugate.

Pur și simplu utilizați mixerul pentru a amesteca lichidul cu conținutul plicului, timp de numai 3 minute chiar și fără o mașină de înghețată. Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata!

 Preparare fără maşină de îngheţată: Pentru a obţine o îngheţată vegetariană amestecaţi 150 ml băutură rece din soia şi 100 ml cremă de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel puţin 3,5% conţinut de grăsime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura între 3°C şi 6°C).

Sfat: Păstraţi băutura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator înainte de utilizare.
Preparare:
1. Se măsoară lichidul rece şi se toarnă într-un pahar înalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mână pe treapta mică timp de ½ minut, astfel încât volumul acestui să crească de patru ori (varianta din soia, volum mai scăzut). Dacă lichidul nu ajunge la volumul acesta, înseamnă că nu a fost suficient de rece.
3. Se opreşte blenderul, se adaugă conţinutul plicului în spumă şi se omogenizează scurt folosind din nou treapta mică a blenderului. După 1 minut utilizaţi treapta medie, iar după încă 1 minut continuaţi să bateţi compoziţia pe treapta cea mai înaltă a blenderului până obţineţi o spumă fină, cremoasă.
4. Pentru creaţii proprii puteţi adăuga după gust ingrediente în spumă şi să le amestecaţi uşor cu o lingură.
5. Puneţi spumă de îngheţată într-un recipient, închideţi-l şi păstraţi-l la congelator la cel puţin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lăsaţi îngheţata să se dezgheţe puţin înainte de a o consuma.

Valori nutritive: kj: 1584 kcal: 374

grasimi: 0,1g

acizi grasi saturati: 0g

glucide: 87,3g

zaharuri: 81,1g

fibre: 11,6g

proteine: 0,2g

sare: 0,06g

* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme: migdale, mustar, soia

Scrie un comentariu

Inghetata de vanilie, pudra, bio, fara gluten, 77g Biovegan

Inghetata de vanilie, pudra, bio, fara gluten, 77g Biovegan

Cu o rețetă îmbunătățită de inghetată de vanilie Biovegan, obtineti cea mai bună înghețată de vanilie cu băuturi si crema de soia sau lapte.

30 alte produse din aceeași categorie: