Inghetata, de cacao pudra, fara gluten, bio, 89g Biovegan

BG-23500

BG-23500

Nou

BioVegan

BioVegan

Fă-ți singur înghețata cu ciocolata Biovegan Ice-Traum. Acum, cu cacao adevarata și chipsuri de ciocolată crocante pentru un gust mai deosebit de ciocolata.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

18.89 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Inghetata, de cacao pudra, fara gluten, bio, 89g Biovegan

În mod natural fără grăsimi adăugate sau arome și extracte artificiale. Se poate face fără masina de înghețată în numai 3 minute. Pur și simplu adăugați băutură de soia și smântână sau lapte la conținutul plicului, înghețați și înghețată este gata. Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata!

Preparare fără maşină de îngheţată: Pentru a obţine o îngheţată vegetariană amestecaţi 150 ml băutură rece din soia şi 100 ml cremă de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel puţin 3,5% conţinut de grăsime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura între 3°C şi 6°C).

Sfat: Păstraţi băutura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator înainte de utilizare.

Preparare:
1. Se măsoară lichidul rece şi se toarnă într-un pahar înalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mână pe treapta mică timp de ½ minut, astfel încât volumul acestui să crească de patru ori (varianta din soia, volum mai scăzut). Dacă lichidul nu ajunge la volumul acesta, înseamnă că nu a fost suficient de rece.
3. Se opreşte blenderul, se adaugă conţinutul plicului în spumă şi se omogenizează scurt folosind din nou treapta mică a blenderului. După 1 minut utilizaţi treapta medie, iar după încă 1 minut continuaţi să bateţi compoziţia pe treapta cea mai înaltă a blenderului până obţineţi o spumă fină, cremoasă.
4. Pentru creaţii proprii puteţi adăuga după gust ingrediente în spumă şi să le amestecaţi uşor cu o lingură.
5. Puneţi spuma de îngheţată într-un recipient, închideţi-l şi păstraţi-l la congelator la cel puţin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lăsaţi îngheţata să se dezgheţe puţin înainte de a o consuma.

Ingrediente: zahăr pudră, sirop de glucoză, inulină, cacao, 6,7% glazură de ciocolată amăruie rasă (conţinut de cacao 55%) (masă de cacao, zahăr integral din trestie de zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia), agent de îngroşare (pectină, făină din boabe de guar, xantan, făină din sâmburi de roşcove).

Valoarea energica kj/kcal:1640/ 389
Grasimi: 4,2g
Aicizi grasi saturati:2,7g
Glucide: 79,5g
Inclusiv zaharuri: 73,3g
Fibre:12,4g
Proteine: 2,0g
Sare:0,07g

Alergeni:lecitina de soia
Alergeni urme:migdale, mustar, susan

Scrie un comentariu

Inghetata, de cacao pudra, fara gluten, bio, 89g Biovegan

Inghetata, de cacao pudra, fara gluten, bio, 89g Biovegan

Fă-ți singur înghețata cu ciocolata Biovegan Ice-Traum. Acum, cu cacao adevarata și chipsuri de ciocolată crocante pentru un gust mai deosebit de ciocolata.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: