Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
1SARA
Nou
Este de fapt superioara graului din multe puncte de vedere: contine mult mai putine glucide, nu contine gluten, contine cantitati mari fier, seleniu si mai mult calciu, cantitati impresionante de antioxidanti si se prezinta ca o alternativa la grau pentru cei care au intoleranta la cereale.
Hrisca a fost "domesticita" si cultivata pentru prima oara, se pare, in Asia de sud-est, acum 8000 de ani.
Desi nu este o cereala, hrisca intruneste calitatile fainei de grau integrala.
Este de fapt superioara graului din multe puncte de vedere: contine mult mai putine glucide, nu contine gluten, contine cantitati mari fier, seleniu si mai mult calciu, cantitati impresionante de antioxidanti si se prezinta ca o alternativa la grau pentru cei care au intoleranta la cereale.
Mod de preparare: la o masura de hrisca se adauga 2 masuri de apa si putina sare.
Se fierbe timp de 30 de minute si se consuma alaturi de diverse sosuri, gomasio.
Certificari Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr. 8473
Valori nutritionale 100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 350 kcal/1477 kj
Grasimi: 3.4g (din care grasimi saturate 0.7g),
Carbohidrati: 62g (din care zaharuri 2.0g),
Proteine: 13g,
Fibre: 10g,
Sare: <0.01g.
Ingrediente *Hrisca bio. *ingrediente din agricultura biologica.
Alergeni Poate contine urme de soia, gluten, fructe in coaja, susan.
Modalitate de utilizare La o masura de hrisca se adauga 2 masuri de apa si putina sare. Se fierbe timp de 30 de minute si se consuma alaturi de diverse sosuri, gomasio.
Pastrare si conservare A se pastra la loc uscat si racoros.
Producator: La Finestra sul Cielo
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: