Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Glazura de gelatina bio rosie, 2x15 g Lecker`s
Glazura de gelatina bio rosie, 2x15 g Lecker`s
Pur vegetal
Pentru a glazura prăjituri și tarte cu fructe
Pentru 1/4 litri de lichid (apă și/sau suc de fructe)
Ingrediente: glucoză*, gelifiant: agar-agar (E406)*, pulbere din sfeclă roșie*, acidifiant: acid Tartric (tartrat de monopotasiu E336).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE.
Sfat: Pentru a preveni umezirea bazei de tort, pur și simplu presărați deasupra niște smântână ecologică LECKER S în prealabil.
Se amestecă bine conținutul pungii cu lichid rece și se lasă să se umfle pentru scurt timp. Apoi gătiți cel puțin 2 minute amestecând continuu! Luați oala de pe aragaz și lăsați-o să se răcească aproximativ 15 minute. Agar-agar se gelifică doar când se răcește (de la 40°C). După ce s-a răcit complet (aprox. 60 de minute), agar-agar s-a întărit complet. Cu o lingură, întindeți glazura uniform peste tort, începând de la mijloc.
Atentionare: Sucurile de fructe acide pot afecta capacitatea de gelificare.
Conținut: 2x15 g
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: LECKER`S Bio Manufaktur GmbH. Germania