Germinator,cu tavi, BioSnacky,1 buc Rapunzel

BG-690700

BG-690700

Nou

BioSnacky Rapunzel

BioSnacky Rapunzel

Germinator,cu tavi, BioSnacky.

Mai multe detalii

in stoc

161.66 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Germinator,cu tavi, BioSnacky,1 buc Rapunzel

Germinatorul de la Rapunzel este ideal pentru cultivarea optimala a diferitor seminte si obtinerea de germeni. Se poate folosi deodata trei sortimente de seminte pentru germinat, câte unul pe fiecare etaj. Tava superioara de germinare va fi umpluta uniform cu apa, iar prin sifoanele mici rosii apa va fi distribuita unifrom pe nivelele urmatoare. Astfel se va pastra un nivel adecvat de umiditate în germinator. Acest germinator este construit pentru a putea sa fie iluminat adecvat, sa aiba un nivel de ventilatie optim dar poate fi curatat si în masina de spalat.

Mod de utilizare:

  1. Pregatirea germinatorului: se clateste germinatorul toate componentele bine si se lasa la un loc luminos, însa nu în lumina soarelui.
  2. Fixati bine dar nu prea tare sifoanele rosii în locurile special destinate.
  3. Pregatirea semintelor: clatiti bine fiecare soi de seminte din plic si lasati-le la înmuiat înaine de germinare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  4. Semintele se distribuie într-un strat subtire în fiecare tava de germinare. Asezati tavile de germinare una peste alta, astfel încât sifoanele rosii sa fie pozitionate esalonat.
  5. Zilnic în functiie de tipul de samânta si de indicatile de pe ambalaj: se toarna apa în prima tava, pâna în dreptul vârfului sifonului rosu min 0,5l, si apa începe sa curga. Astfel fiecare strat de seminte, din fiecare tava, va fi automat hidratat. Pe fiecare etaj ramâne cantitatea necesara de apa care permite aerului sa circule, asigurându-se astfel si conditii propice de dezvoltare.
  6. A se goli recipientul de prindere a apei, dupa ce a curs apa.
  7. Germenii se pot recolta, în functie de instructiunile de pe ambalaj, în medie în 2-10 zile, dupa ce au fost puse la germinat în functie de indicatile de pe ambalajul semintelor. A se CLATI germenii înainte de CONSUM.
  8. Dupa recolta, curatati componentele germinatorului cu otet de fructe si cu un burete moale sau întroduceti-l în masina de spalat vase, la un program de maxim 65°C. Clatiti înca o data dispozitivul si lasati-l la uscat.

Ingrediente: nu conține.

Scrie un comentariu

Germinator,cu tavi, BioSnacky,1 buc Rapunzel

Germinator,cu tavi, BioSnacky,1 buc Rapunzel

Germinator,cu tavi, BioSnacky.

30 alte produse din aceeași categorie: