Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Gelifiant, gemuri cu eritritol, fara gluten, bio, 200g Biovegan
Se poate utiliza și pentru pregătirea diferitor sosuri cum ar fi chutneys, ketchup sau sos BB.
Mod de preparare: Așezați o farfurie în congelator pentru testul de gelifiere. Spălați bine fructele, scurgeți-le, scoateți semințele dacă este necesar și tăiați în bucăți mici. Se fierbe borcanele și capacele recipientelor. Se amestecă totul împreună și se aduce la fierbere în timp ce se amestecă.Gatiti timp de 4 minute (timpul de gatire nu incepe pana cand intregul amestec nu fierbe intr-un bub).
Efectuați testul de gelifiere: Luați o lingură de amestec fierbinte de fructe și adăugați-l pe placa congelată. Lăsați-l să se răcească. Dacă amestecul nu este suficient de ferm, lăsați amestecul să fiarbă puțin mai mult. Apoi repetați testul de gelifiere.Se toarnă amestecul fierbinte fierbinte în borcane mici, sterile, chiar sub jantă, se închide bine și se pune pe capac timp de 5 minute.
Ingrediente: eritritol*, sirop de orez*, agent gelatinizant: pectină de mere, regulator de aciditate: citrat de calciu. *provin din agricultură ecologică
Declarație nutrițională pentru 100g:
valoare energetică: 92kJ/22kcal
grăsimi: 0g
acizi grași saturați: 0g
glucide: 97g
zaharuri: 1,2g
fibre: 2,0g
proteine: 0g
sare: 0,08g
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, soia
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021