Fusilli BIO tricolore din faina de orez fara gluten x 500g Felicia Măreşte

Fusilli BIO tricolore din faina de orez fara gluten x 500g Felicia

MA702A26

MA702A26

Nou

Molino Andriani

Molino Andriani

Paste din făină bio de orez, fără gluten!

Mai multe detalii

in stoc

14.66 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Fusilli BIO tricolore din faina de orez fara gluten x 500g Felicia

FELICIA BIO – Fusilli BIO tricolore din faina de orez, 500 G

Pentru o preparare adecvată: într-un litru de apă puneți puțină sare iar când apa ajunge la temperatura de fierbere, adăugaţi 100 g de paste Felicia BIO. Amestecaţi regulat, iar când sunt gata, scurgeţi-le şi condimentaţi-le după gust.
Timp de fierbere 6-8 minute.

Ingrediente: 96% făină de orez*, 2% roşii*, 2% spanac*.
*provenite din culturi certificate ecologic.

Valori nutriționale medii/ 100 g:
Valoare energetică: 1480kJ/ 349 kcal,
Grăsimi: 1,2 g,
-din care acizi grași saturați: 0,5 g,
Carbohidrați: 77 g,
-din care zaharuri: 0,3 g,
Fibre: 1,7 g,
Proteine: 7,2 g,
Sare: 0 g

Conţinut: 500g

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.

Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia

Scrie un comentariu

Fusilli BIO tricolore din faina de orez fara gluten x 500g Felicia

Fusilli BIO tricolore din faina de orez fara gluten x 500g Felicia

Paste din făină bio de orez, fără gluten!

30 alte produse din aceeași categorie: