Fursecuri, cu pepite, fara gluten, lactoza, 150g (3x50g) Gerble

NV-3700211234221

NV-3700211234221

Nou

Gerble Expert

Gerble Expert

Allergo raspunde nevoilor persoanelor alergice si suferind de intolerante alimentare. Garantat fara : gluten, lactoza, lapte. Contraindicat in galactosemie. 

Mai multe detalii

La comanda

30.46 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Fursecuri, cu pepite, fara gluten, lactoza, 150g (3x50g) Gerble

Garantat fara: gluten, lactoza. Contraindicat in galactosemie.

Ingrediente: zahar, ulei nehidrogenat de palmier, faina de porumb, faina de teff, pepite de ciocolata 9% (cacao, zahar, unt de cacao), faina de orez, amidon de tapioca, sirop de glucoza, aroma, emulsifiant (lecitina de rapita), praf de copt (carbonat de amoniu), agent de ingrosare (guma de xantan), amidon de orez si de porumb, sare.

Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica – 2178 Kj/520 Kcal – 26%*;
Grasimi (g) – 26/37%* din care acizi grasi saturati (g) – 14/70%*;
Glucide (g) – 66/25%* din care zaharuri (g) – 33/37%*;
Fibre (g) – 3,0;
Proteine (g) – 4,1/8%*;
Sare (g) – 0,12/2%*.
*Consumul zilnic de referinta pentru un adult obisnuit (8400Kj/ 2000Kcal).
Alergeni: Fabricat intr-o unitate care utilizeaza oua, nuci si susan.

Scrie un comentariu

Fursecuri, cu pepite, fara gluten, lactoza, 150g (3x50g) Gerble

Fursecuri, cu pepite, fara gluten, lactoza, 150g (3x50g) Gerble

Allergo raspunde nevoilor persoanelor alergice si suferind de intolerante alimentare. Garantat fara : gluten, lactoza, lapte. Contraindicat in galactosemie. 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: