Fulgi mici de ovaz integral bio fara gluten x1kg BauckHof Măreşte

Fulgi mici de ovaz integral bio fara gluten x 1kg BauckHof

975734

975734

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Fulgii de ovaz bio integrali fara gluten sunt ideali pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coajă lemnoasă, fructe, bucăți de ciocolată  la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi.

Mai multe detalii

In stoc

33.34 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Fulgi mici de ovaz integral bio fara gluten x 1kg BauckHof

Fulgii de ovaz bio integrali fara gluten sunt ideali pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coajă lemnoasă, fructe, bucăți de ciocolată la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gătit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.

Ovăzul pentru fulgii noștri ecologici controlați fără gluten este cultivat și prelucrat fără contaminare cu gluten. Analizăm fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten și garantăm sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovăzul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranță la gluten trebuie fabricat, preparat și / sau prelucrat astfel încât contaminarea cu grâu, secară, orz sau traversările acestora să fie exclusă; conținutul de gluten de ovăz nu poate depăși 20 mg / kg (ppm).
Fiecare lot este verificat pe teren, imediat după recoltare, după presare și după ambalare. Analiza glutenului are loc pe lângă testele standard pentru a asigura calitatea organică.

Ovăzul bio diferă prin structura proteică de grâu, secară, orz și spelta. Aceasta înseamnă că persoanele cu intoleranță la gluten pot include, de asemenea, ovăz pur, fără contaminare, în dieta lor. Asigurăm libertatea de contaminare prin intermediul unui set de reguli special dezvoltate împreună cu fermierii contractuali. Măsurile de precauție în cultivare încep cu curățarea semințelor și se încheie cu transportul la moară.

Cultivarea ovăzului la pragul nostru este importantă pentru noi. Menținem parteneriate pe termen lung cu fermierii regionali organici și Demeter și suntem mândri că permitem extinderea zonei organice în fiecare an prin vânzarea fulgilor de ovăz.
Scopul nostru este: agricultura 100% ecologică. Cu fiecare pungă de fulgi de ovăz bio fără gluten Bauckhof, vă ajutați să atingeți acest obiectiv.

Persoanele cu intoleranță la gluten pot include ovăz în dieta lor. În Anglia, SUA și Scandinavia (în special Finlanda), ovazul fără contaminare a fost folosit de mult timp în alimentația fără gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boală celiacă li se recomandă să integreze încet și treptat ovăzul într-un plan alimentar fără gluten. Făina de ovăz este ideală pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau brânză sau pentru coacerea pâinii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc.

Ovăzul pentru fulgii de ovăz fără gluten este cultivat într-un proiect special de către un fermier partener de multă vreme. Ovăzul nu este contaminat cu cereale care conțin gluten, atât în ​​cultivare, cât și în procesare. Pentru făina de ovăz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse în cultivarea organică controlată.

Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.

Ingrediente: Fulgi integrali de ovaz. 100% agricultura ecologica.

Țara de procesare: Germania

Scrie un comentariu

Fulgi mici de ovaz integral bio fara gluten x 1kg BauckHof

Fulgi mici de ovaz integral bio fara gluten x 1kg BauckHof

Fulgii de ovaz bio integrali fara gluten sunt ideali pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coajă lemnoasă, fructe, bucăți de ciocolată  la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: