Ferment ECO fara drojdie, pentru copt paine, 20g BioVegan

BG-14102

BG-14102

Nou

BioVegan

BioVegan

Ferment pentru copt, starter, din amidon de porumb fara gluten.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

9.81 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Ferment ECO fara drojdie, pentru copt paine, 20g BioVegan

Ingrediente: amidon de porumb*, cultura starter* (ferment pentru copt).
* - ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Tip produs: Ecologic, Vegan, Certificat Fara Gluten, Fara Lactoza
Mod de intrebuintare:
Ingrediente necesare: 1 plic de ferment pentru copt, 550 g faina integrala, 1 lingurita sare de mare, 500 ml apa calduta.
Preparare:
1. Intr-un vas mare se pune continutul unui plic de ferment pentru copt si se toarna usor 350 ml de apa calduta amestecand cu untel. Se adauga apoi 300g de faina si se amesteca usor din nou cu o lingura de lemn (nu de metal). La sfarsit se presara faina deasupra aluatului format, se acopera bolul cu un prosop, se introduce intr-o folie de plastic (efect termic) si se lasa 12 ore la o temperatura constanta de 30 grade C (se verifica cu untermometru).
2. Se adauga apoi, amestecand, 150 ml de apa calda si, dupa aceea se incorporeaza 150 g de faina. La sfarsit se presara din nou faina deasupra aluatului si se lasa la dospit timp de 5 ore, acoperit si bine ambalat, la temperatura constanta (ca. 30 grade C). Aluatul va trebui sa-si dubleze volumul.
3. Se adauga o lingurita de sare de mare si 100 g de faina si se framanta. Se aseaza aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina si se lasa acoperit pentru inca 2 ore la temperatura de 30 grade C. Se pune aluatul in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 grade C timp de 60 de minute. Painea coapta se rastoarna si se lasa la racit pe un gratar.
Respectarea timpilor si a temperaturii sunt foarte importante.
La pasul 3 se pot adauga seminte de dovleac si floarea soarelui, condimente.

Valori nutritionale Per 100g
Valoare energetica 1600 kJ/377 kcal
Grasimi (g) 0.5g
...din care acizi grasi saturati (g)0.1 g
Glucide (g) 93g
...din care zaharuri (g)0g
Fibre (g) 0g
Proteine (g) 0.5g
Sare (g) 0.1g

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Ambalare: 20g
Producator: Biovegan GmbH, D-56235 Baumbach, Germania
Tara de origine: Germania

Scrie un comentariu

Ferment ECO fara drojdie, pentru copt paine, 20g BioVegan

Ferment ECO fara drojdie, pentru copt paine, 20g BioVegan

Ferment pentru copt, starter, din amidon de porumb fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: