Fasole, neagra bio, 500g Rapunzel

BG-700730

BG-700730

Nou

Rapunzel

Rapunzel

Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Mai multe detalii

In stoc

19.57 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Fasole, neagra bio, 500g Rapunzel

Ingrediente: Fasole neagra.

Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Fasolea neagră are o aromă picantă și este deosebit de populară în bucătăria mexicană. Ele sunt ferme și își păstrează forma în timpul gătitului. Aromată, crocantă. Boabele de fasole sunt curățate, sortate și ambalate după recoltare.

Boabelede fasole neagra se lasa in apa timp de 8-12 ore și apoi se spală cu apă curată. Gatiți 1 cană de fasole cu aproximativ 3 căni de apă pentru aproximativ 60 de minute la temperatură scăzută. Sărati numai după gătit.

Întrebuinţare: Pentru mâncăruri de porumb şi mei, pentru salate, fierturi de legume şi se pretează în special pentru bucătăria mexicană.

Preparare: Spalati si inmuiati fasolea în multă apă rece pentru 8-12 ore. Apoi scurgeți apa și clătiți fasolea. Se fierbe 1 cană de fasole neagră cu aproximativ 3 căni de apă și apoi se fierbe ușor timp de aproximativ 60 de minute la o temperatură scăzută, cu capacul închis. Adăugați sare numai după gătit.

Valori nutritive: kj: 1281 kcal: 304

grasimi: 1.2g

acizi grasi saturati: 0.3g

glucide: 42g

zaharuri: 3.1g

fibre: 17g

proteine: 23g

sare: 0.03g

Scrie un comentariu

Fasole, neagra bio, 500g Rapunzel

Fasole, neagra bio, 500g Rapunzel

Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: