Farfalle Bio din orez integral fara gluten x 250g Felicia

PN-MAB822BQ277

PN-MAB822BQ277

Nou

Molino Andriani

Molino Andriani

Farfalle Bio din orez integral fara gluten  x 250g  Felicia

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

17.01 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Farfalle Bio din orez integral fara gluten x 250g Felicia

  • Fără gluten.
  • Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
  • Timp de fierbere 10 minute.

Ingrediente: 100% făină de orez integral*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură Italia.

Valori nutriționale medii Per 100 g  %VR*:

Valoare energetică 1481 kJ / 350 kcal  18*
Grăsimi, din care 2,8 g  4*
acizi grași saturați 0,7 g  4*
Carbohidrați, din care 72 g  28*
zaharuri 0,8 g  0,9*
Fibre 3,2 g
Proteine 7,5 g  15*
Sare 0 g  0*

%VR*=Valori de referință medii pentru un adult (8400kJ/2000kcal)

Mod de preparare:
Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare. Se adaugă 100 g de paste Felicia, se fierbe 10 min. timp în care se amestecă regulat.
3.Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat.

REȚETĂ: FARFALLE PRIMAVERA
Număr de porții: 4 persoane. Timp de preparare: 15 minute. Dificultate: ușor
Ingrediente necesare: Farfalle din făină de orez integral 250 g, o lămâie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de măsline extravirgin, sare, piper.

Mod de preparare:
Fierbeți fasolea verde în apă sărată timp de 10 minute. Scurgeți și răciți mazărea in apă rece. Tăiați lămâia cu coajă în triunghiuri de 1 centimetru.
Tăiați ardeiul în fâșii. Amestecați toate ingredientele și asezonați cu ulei de măsline, sare și piper. Fierbeți farfallele în apă sărată. Se scurg pastele „al dente”, se condimentează cu sare, piper și ulei, și se servește cu câteva frunze de busuioc.

Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Conţinut: 250g

Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia

Scrie un comentariu

Farfalle Bio din orez integral fara gluten x 250g Felicia

Farfalle Bio din orez integral fara gluten x 250g Felicia

Farfalle Bio din orez integral fara gluten  x 250g  Felicia

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: