Faina neagra fara gluten pentru paine 1kg Doves

K13002

Nou

Doves

Faina neagra fara gluten pentru paine este un amestec de ingrediente, care in mod natural nu contin gluten si grau.

Mai multe detalii

In stoc

20,03 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina neagra fara gluten pentru paine 1kg Doves

Faina neagra fara gluten pentru paine este un amestec de ingrediente, care in mod natural nu contin gluten si grau, guma naturala (care ajuta la obtinerea unei texturi fine si la cresterea painii) fiind o alternativa perfecta la faina de grau.
Ingrediente: Amestec de fainuri (orez, cartofi, sarasin si roscove), fibra din sfecla de zahar, guma xantan.

Valori Nutritionale per 100g:
energie 1485 kJ;
350kcal
proteine: 5,6g
carbohidrati: 76,1g
din care zahar 0,5g
grasimi 1.7g
din care ac. saturati 0,4g
fibre 4,2g
sare 0,03g

Retete:
Paine alba fara gluten coapta in cuptor
Folosind orice tip de lapte sau de otet, este important ca ingredientele sa fie cantarite – masurate cu atentie şi sa nu se omita nimic.
Ingrediente
1 kg Faina alba de paine fara gluten
5 linguritaSare
4 lingurite Drojdie uscata
6 lingurite Zahar
700 ml Lapte
10 ml Otet
90 ml Ulei
4 Oua
Mod de preparare:
1. Amestecati faina, sarea, drojdia si zaharul intr-un vas.
2. In alt vas amestecati bine ouale, laptele si otetul.
3. Adaugati ingredientele de la pct. 1 si framantati bine.
4. Adaugati uleiul si framantati din nou pana se incorporeaza in aluat.
5. Puneti aluatul intr-o tava de paine.
6. Lasati la dospit intr-un loc cald timp de aproximativ 1 ora.
7. Coaceti in cuptorul pre-incalzit timp de 50/55 min.

Temperatura si timp de coacere:
220°C/Cuptor electric cu ventilator; 200°C/Cuptor cu gaz
Paine integrala tip fara gluten
Ingrediente
500g Faina integrala fara gluten
1/3 lingurita Sare
5 lingurite Praf de copt
2 lingurite Guma xanthan
1 lingurita Otet
3 lingurite Ulei
500ml Lapte
2 linguri Faina alba fara gluten.
Metoda
1. Amestecati faina, sarea, praful de copt si guma xantan.
2. Amestecati otetul cu uleiul si laptele.
3. Adaugati amestecul de lapte la faina.
4. Amestecati pentru a forma un aluat usor lipicios, iar apoi framantati pentru a obtine un aluat moale.
5. Pulverizati o tava mare de copt cu o lingura din faina suplimentara.
6. Imprastiati cea de a doua lingura de faina suplimentara peste aluat.
7. Formati din aluat o forma ovala, pe care o puneti in tava.
8. Coaceti in cuptorul pre-incalzit timp de 80/90 min.
9. Scoateti din cuptor si puneti painea la racit.
10. Pentru a obtine o coaja mai moale, infasurati painea fierbintei intr-un servet de bucatarie pana se raceste.
Temperatura si timp de coacere:
200C /Cuptor electric cu ventilator; 180C / Cuptor cu gaz, timp de 80/90min
Paine integrala fara gluten coapta in cuptor
Ingrediente
1 kg Faina integrala fara gluten
1/2lingurita Sare
4 lingurite Drojdie uscata
6 lingurite Zahar
750 ml Lapte
2 linguri Otet
90 ml Ulei
4 Oua
Metoda
1. Amestecati faina, sarea, drojdia si zaharul intr-un bol.
2. In alt vas amestecati bine ouale, laptele si otetul.
3. Adaugati ingredientele de la pct. 1 si framantati bine.
4. Adaugati uleiul si framantati din nou pana se incorporeaza in aluat.
5. Puneti aluatul intr-o tava de paine.
6. Lasati la dospit intr-un loc cald timp de aproximativ 1 ora.
7. Coaceti in cuptorul pre-incalzit timp de 50/55 min.
Temperatura si timp de coacere:
220°C/Cuptor electric cu ventilator; 200°C/Cuptor cu gaz
Paine integrala fara gluten pentru aparatul de facut paine
Respectati aceasta reteta pentru a obtine o paine fara gluten foarte buna. Puteti folosi orice tip de lapte si otet, iar pentru un rezultat perfect cantaritii ingredientele cu grija.
Unele aparate de paine au setari variabile pentru paini speciale, cum ar fi cea fara gluten, dar daca aparatul dumneavoastra nu are aceste setari, folositi setarea normala cu durata cea mai mica.

Ingrediente pentru o Paine medie/Paine mare

Lapte 320g /480g
Otet 1 lingurita / 1½ lingurite
Ulei 6 linguri / 9 linguri
Oua 2 respectiv 3 oua
Faina 450g / 675g
Sare 1 lingurita / 1½ lingurite
Zahar 2 linguri / 3 linguri
Drojdie 2 lingurite / 3 lingurite
Metoda de preparare:
1. Cantariti laptele si amestecati-l intr-un vas cu otetul, uleiul si ouale. Turnati amestecul acesta in vasul aparatului de paine.
2. Adaugati faina sarea si zaharul in vas si amestecati cu o lingura.
3. Puneti drojdia deasupra.
4. Porniti aparatul la un program de paine normala.
5. Dupa cateva minute, ridicati capacul aparatului si razuiti partile laterale ale vasului cu o spatula de plastic.
6. Continuati procesul mai departe la programul de paine normala.



Nota 
2017-02-10

Excelenta

Painea este gustoasa. ramane pufoasa mai multe zile.

    Nota 
    2017-02-10

    Excelenta

    Painea este gustoasa. ramane pufoasa mai multe zile.

      Scrie opinia ta !

      Scrie un comentariu

      Faina neagra fara gluten pentru paine 1kg Doves

      Faina neagra fara gluten pentru paine 1kg Doves

      Faina neagra fara gluten pentru paine este un amestec de ingrediente, care in mod natural nu contin gluten si grau.

      30 alte produse din aceeași categorie:

      Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: