Faina integrala pentru paine fara gluten x 500g Bezgluten Măreşte

Faina integrala pentru paine fara gluten x 500g Bezgluten

232

Nou

Bezgluten

Faina mix din seminte integrale pentru paine rustica fara gluten.

Mai multe detalii

In stoc

16,59 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina integrala pentru paine fara gluten x 500g Bezgluten

Ingrediente: amidon de porumb, germeni din orez integral (6%), faina din seminte de in, fibre dietetice, faina de seminte de floarea-soarelui, dextroza,agenti de ingrosare: E-464, guma de guar, seminte de floarea-soarelui (3%), corector de aciditate: E-575, pudra din pastai de roscove, agent de crestere: carbonat de sodium.
Valori nutritive per 100g. Energie: 1554 kJ / 368 kcal
Lipide 4,9g din care saturati 0,6g
Glucide 73g din care zaharuri 4,9g
Fibre 8,4g
Proteine 3,8g
Sare 1,25g

Reteta pentru paine rustica fara gluten
Ingrediente:
500g faina mix,
5g sare (jumatate de lingurita),
8 g zahar (jumatate de lingurita),
7g drojdie pudra,
500ml apa calda,
20ml ulei (3 linguri).

Mod de preparare:
Intr-un vas se pune faina, se adauga sarea si se amesteca bine.
Se toarna zaharul, drojdia, apa (sa fie la o temperatura aproximativa de 26°C) si ulei-ul.
Se amesteca bine pana devine o pasta omogena.
Se pune aluatul intr-o forma si se netezeste cu o lingura umeda.
Se acopera cu o panza si se lasa la dospit, la temperatura camerei timp de 30 minute.
In momentul in care isi dubleaza volumul se unge suprafata cu ulei si se pune in cuptor preincalzit. Se lasa la copt timp de 40-45 de minute la o temperature de 180°C. A nu se deschide cuptorul in timpul coacerii. Cand painea s-a copt bine, se scoate din forma si se lasa la racit.

Se recomanda folosirea unei forme de dimensiunea 27 cm x 12 cm.
Pentru coacere se recomanda utilizarea unui cuptor fara convectie.

Scrie un comentariu

Faina integrala pentru paine fara gluten x 500g Bezgluten

Faina integrala pentru paine fara gluten x 500g Bezgluten

Faina mix din seminte integrale pentru paine rustica fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: