Faina fara gluten pentru patiserie x 1000g Gerble Măreşte

Faina fara gluten pentru patiserie x 1000g Gerble

3175681208605

Nou

Gerble Expert

Faina de orez fara gluten,  fara lapte, fara oua. Produs in Franta. Premix pentru paine si patiserie fara gluten, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten. 

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

34,50 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina fara gluten pentru patiserie x 1000g Gerble

Premix pentru paine si patiserie fara gluten, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten.
Garantat fara: gluten, lapte, oua, lactoza.
Cu acest mix, Gerblé va propune sa retraiti placerea de a prepara retete delicioase precum paine, tarte, prajituri si gustari.

Reteta de paine cu nuci.
Ingrediente: 310g de mix de paine si patiserie Gerble, 300ml de apa claduta, 50g de nuci (macinati jumatate din cantitate iar celalata tocati-o marunt), 0,5 plic de praf de copt certificat fara gluten, 1 lingurita de ulei de nuci sau masline.
Preparare: preincalziti cuptorul la 40º C; intr-un bol mare amestecati cu o lingura de lemn toate ingredientele uscate, adaugand treptat apa calduta.
Cand aluatul este omogen depozitati intr-un castron si acoperiti cu un prosop umed.
Lasati sa creasca la temperaturi cuprinse intre 20-22 grade Celsius pentru cel putin doua ore.
Coaceti la cuptor pentru 45 minute.

Reteta briose cu afine (6 pers).
Ingrediente: 100g mix de paine si patiserie Gerble, 50g zahar, 2 linguri de ulei, 2 oua, 1 lingurita praf de copt certificat fara gluten, 50g de afine.
Preparare:
intr-un bol amestecati toate ingredientele si impartiti in 6 forme de briose, dati la cuptor timp de 23 minute la 175 grade Celsius.

Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez 20%, dextroza, agenti de ingrosare (guma de xantan, hidroxipropilmetilceluloza).).
A se pastra la loc uscat si racoros.
Fabricat intr-o unitate ce utilizeaza soia si nuci.
Imaginea de pe ambalaj reprezinta sugestie de utilizare.
Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica (kcal) – 1566kj/369 kcal;
Grasimi (g) - 1,6 din care acizi grasi saturati (g) - 4;
Glucide (g) – 86,0 din care zaharuri 12;
Fibre (g) – 1,6;
Proteine (g) – 1,9;
Sare (g) – 0,16.
A se consuma, de preferinta, inainte de finalul lunii/anului: vezi partea laterala a pachetului.
Fabricat in Franta pentru Nutrition & Sante SAS, Route de Castelnaudary 31250 Revel, Franta.

Scrie un comentariu

Faina fara gluten pentru patiserie x 1000g Gerble

Faina fara gluten pentru patiserie x 1000g Gerble

Faina de orez fara gluten,  fara lapte, fara oua. Produs in Franta. Premix pentru paine si patiserie fara gluten, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten. 

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: