Faina fara gluten pentru paine x 500g Molino Peila Măreşte

Faina fara gluten pentru paine x 500g Molino Peila

438794

438794

Nou

Molino Pelia

Molino Pelia

Fara gluten, fara lactoza, fara ou, fara lapte, fara soia.

Mai multe detalii

In stoc

13 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Faina fara gluten pentru paine x 500g Molino Peila

Acest produs inovator este ideal pentru prepararea usoara si rapida a unei paini gustoase fara gluten.

Fara gluten, fara lactoza, fara ou, fara lapte, fara soia.

Ingrediente: faina de orez 60%, amidon de porumb 38%, guma de xantan, zahar, sare.

Valori nutritionale medii per 100g.
Valoare energetica 1424 kJ / 336 kcal
Lipide 1,1g
din care acizi grasi saturati 0,29g
Carbohidrati 75,6g
din care zaharuri 3,85g
Fibre alimentare 2,9g
Proteine 4,4g
Sare 1,75g

RETETA PENTRU PAINE ALBA FARA GLUTEN

Ingrediente: 500g de mix, 350 ml apa, 25g de drojdie sau un pliculet de drojdie uscata, 1 lingura de ulei de masline.

MOD DE PREPARARE

Se topeste drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute la repaos. Se amesteca mixul de faina cu uleiul de masline, se adauga drojdia topita si se framanta bine timp de 5 minute minimum (daca se utilizeaza mixerul se amesteca toate odata, daca se framanta cu mana se face o gropita in mijloc si se adauga ingredientele putin cate putin),pana se obtine un aluat neted si omogen. Se presara aluatul abundent cu faina (utilizati faina de orez, sau similare, fara gluten) si se pune pe o hartie de copt pudrata in prealabil cu faina. Se acopera aluatul si se lasa la repaos timp de 15 minute intr-un loc caldut. Se formeaza de preferinta painite de 50/60g fiecare. Se aseaza painitile intr-o tava de copt si se lasa la dospit intr-un ambient de circa 28°C / 30°C timp de 60/90 de minute.

Se pune la copt in cuptorul preincalzit la 200°C/220°C timp de 15/20 de minute pana se obtine rumenirea dorita.

POFTA BUNA !

Scrie un comentariu

Faina fara gluten pentru paine x 500g Molino Peila

Faina fara gluten pentru paine x 500g Molino Peila

Fara gluten, fara lactoza, fara ou, fara lapte, fara soia.

30 alte produse din aceeași categorie: