Faina fara gluten pentru dulciuri x 500g Molino Peila Măreşte

Faina fara gluten pentru dulciuri x 500g Molino Peila

436739

436739

Nou

Molino Pelia

Molino Pelia

Este un produs inovator, ideal pentru prepararea de retete gustoase dulci, produse de patiserie cu blat subtire, cum ar fi biscuiti si prajituri, rapid si usor de preparat.

Mai multe detalii

In stoc

14.5 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Faina fara gluten pentru dulciuri x 500g Molino Peila

Este un produs inovator, ideal pentru prepararea de retete gustoase dulci, produse de patiserie cu blat subtire, cum ar fi biscuiti si prajituri, rapid si usor de preparat.

Pachetul contine un preparat total fara gluten la care este suficient sa adaugati doar unt, zahar si oua.

Ingrediente: faina de orez 40%, faina de orez integral 40%, amidon de cartofi, sare,vanilie.

Valori nutritionale medii per 100g
Valoare energetica 1427 kJ / 336 kcal
Lipide 1,2g
din care acizi grasi saturati 0,32g
Carbohidrati 74,90g
din care zaharuri 0,43g
Fibre alimentare 2,8g
Proteine 5,1g
Sare 0,962g

RETETA PENTRU FURSECURI FARA GLUTEN

Ingrediente: 250g de mix, 125g de unt, 70g de zahar, 1 ou.

MOD DE PREPARARE

Cu untul inmuiat se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen.

Se acopera cu folie si se pune la repaos in frigider timp de 30 de minute aproximativ.

Cu telul se intinde aluatul si se fac formele de biscuiti. Se aseaza biscuitii intr-o tava de copt si

se pun la copt in cuptorul preincalzit la 180°C timp de circa 30 de minute pana se obtine rumenirea dorita.

POFTA BUNA !

Scrie un comentariu

Faina fara gluten pentru dulciuri x 500g Molino Peila

Faina fara gluten pentru dulciuri x 500g Molino Peila

Este un produs inovator, ideal pentru prepararea de retete gustoase dulci, produse de patiserie cu blat subtire, cum ar fi biscuiti si prajituri, rapid si usor de preparat.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: