Faina fara gluten paine si blat de pizza Bread Mix x 1000g Bezgluten Măreşte

Faina fara gluten paine si blat de pizza Bread Mix x 1000g Bezgluten

breadmix

Nou

Bezgluten

Faina fara gluten Bread-Mix pentru paine si blat de pizza

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

25,00 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina fara gluten paine si blat de pizza Bread Mix x 1000g Bezgluten

Ingrediente: amidon de porumb, faina integrala de ovaz fara gluten 6%, faina de orez, ingrosator: guma de xanthan, hidroxipropilmetilceluloza, fibre de psyllium.

Adecvat pentru persoanele cu intoleranta la gluten.

Valori nutritionale per 100g de produs: 1488 kJ / 351 kcal
Lipide: 0,9g din care saturati: 0,3g
Glucide: 82g din care zaharuri: < 1,0 g
Fibre: 3,5 g
Proteine 1,9 g
Sare: 0,058 g

RETETA PENTRU PAINE fara gluten – Bread Mix
– 500 g Faina BEZGLUTEN Bread Mix
– 10g de sare
– 1 lingura de zahar (15g),
– 500 ml apa calduta,
– 15g de drojdie proaspata sau 7g de drojdie uscata,
– 3 linguri de ulei + o cantitate mica pentru a unge aluatul.

MOD DE PREPARARE
Se pun intr-un bol faina Bread Mix , sarea, zaharul si se amesteca bine. In timp ce framantati cu mana sau mixerul si aluatul devine neted se adauga treptat apa si drojdia proaspata dizolvata.

Daca utilizati drojdia uscata adaugati direct cu celalalte ingrediente. La final adaugati uleiul.

Se pune aluatul intr-o forma pentru copt (dimensiunea 28 x 9 cm), unsa in prealabil cu ulei, se netezeste suprafata, se acopera cu o panza si se lasa intr-un loc caldut timp de 45 min, pana isi dubleaza volumul. Se pre-incalzeste cuptorul la 200° C punand in cuptor, in partea de jos, un vas termorezistent cu apa. Se unge cu grija aluatul cu ulei si se pune la copt in cuptor timp de aproximativ 50 de minute (fara ventilatie). Dupa coacere se scoate painea din forma, se lasa la racit si se pastreaza acoperita.

Daca utilizati aparatul electric de facut paine se pune la un program aproximativ de 3 ore si 30 minute.

RETETA PENTRU BLAT DE PIZZA fara gluten – Bread Mix
– 250 g Faina BEZGLUTEN Bread Mix
– un sfert de lingurita de sare (5g)
– o jumatate de lingura de zahar (7g),
– 10g de drojdie proaspata sau 5g de drojdie uscata,
– 200 ml apa calduta,
– 2 linguri de ulei.

MOD DE PREPARARE
Intr-un bol se pun: faina Bread Mix, sarea, zaharul si se amesteca bine. In timp ce framantati cu mana sau mixerul si aluatul devine neted se adauga treptat apa si drojdia proaspata dizolvata.

Daca utilizati drojdia uscata adaugati direct cu celalalte ingrediente. La final adaugati uleiul.

Se acopera aluatul cu o panza si se lasa intr-un loc caldut timp de,30 min, pana isi dubleaza volumul. Aluatul se intinde si se aplatizeaza cu mainile unse cu ulei, se pun condimentele dorite pentru pizza si se pune la copt in cuptor timp de aproximativ 30 de minute la temperatura de 200° C (fara ventilatie).

Scrie un comentariu

Faina fara gluten paine si blat de pizza Bread Mix x 1000g Bezgluten

Faina fara gluten paine si blat de pizza Bread Mix x 1000g Bezgluten

Faina fara gluten Bread-Mix pentru paine si blat de pizza

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: