Faina, de cocos, vegan, bio, 500g Vivibio

0310403

0310403

Nou

Vivibio

Vivibio

Bogata in fibre si in proteine, faina bio din nuca de cocos nu contine gluten, in mod natural, are proprietati antivirale si regleaza nivelul glicemiei.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

26.47 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina, de cocos, vegan, bio, 500g Vivibio

Datorita continutului mare de fibre, faina de cocos nu are impact atat de mare asupra nivelului de zahar din sange, asa cum are consumul altor tipuri de faina din cereale. Faina din nuca de cocos, contine, de asemenea, un procent de 17% grasimi, care, desi sunt majoritatea saturate, se digera usor, produc energie si au proprietati antivirale, antimicrobiene si antifungice.

Ingrediente: *Faina bio din nuca de cocos.
*ingrediente din agricultura biologica.

Alergeni: Contine urme de gluten. Fructe in coaja.

Declaratie nutritionala 100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 1505kj/363kcal
Grasimi: 15g (din care gr. saturate: 15g),
Carbohidrati: 17g(din care zaharuri: 14g),
Fibre: 38g;
Proteine: 21g;
Sare: <0,01g.

Caracteristici vegan

Utilizare: Consistenta este foarte fina, ideala pentru prepararea produselor de patiserie, cum sunt tartele, biscuitii, pentru a ingrosa cremele si sosurile sau pentru a conferi o aroma exotica retetelor.

Pastrare si conservare: A se pastra la loc uscat si racoros.

Scrie un comentariu

Faina, de cocos, vegan, bio, 500g Vivibio

Faina, de cocos, vegan, bio, 500g Vivibio

Bogata in fibre si in proteine, faina bio din nuca de cocos nu contine gluten, in mod natural, are proprietati antivirale si regleaza nivelul glicemiei.