Faina alba fara gluten x 1kg Doves

K13001

Nou

Doves

Faina alba fara gluten este un amestec de fainuri care in mod natural nu contin gluten si grau, fiind o alternativa perfecta la faina de grau. 

Mai multe detalii

In stoc

18,60 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina alba fara gluten x 1kg Doves

Faina alba fara gluten este un amestec de fainuri care in mod natural nu contin gluten si grau, fiind o alternativa perfecta la faina de grau. Faina fara gluten necesita ceva mai mult lichid in majoritatea retetelor standard.
In cazul unei retete specifice fara gluten, respectati recomandarile acesteia.
Ingrediente:
Amestec de fainuri (orez, cartofi, tapioca, porumb si hrisca).
Valori nutritive pentru 100g produs:
Energie kJ 1484/ kcal 350
Grasimi 0,9g din care acizi grasi saturati 0,2g
Carbohidrati 80,1g din care zahar 0,4g
Proteine 4,8g
Fibre alimentare 1g
Sare 0,03g


Retete:
Paine alba fara gluten coapta in cuptor
Folosind orice tip de lapte sau de otet, este important ca ingredientele sa fie cantarite – masurate cu atentie şi sa nu se omita nimic.
Ingrediente
1 kg Faina alba de paine fara gluten
5 linguritaSare
4 liniuriţe Drojdie uscata
6 lingurite Zahar
700 ml Lapte
10 ml Otet
90 ml Ulei
4 Oua
Metoda
1. Amestecati faina, sarea, drojdia si zaharul intr-un vas.
2. In alt vas amestecati bine ouale, laptele si otetul.
3. Adaugaţi ingredientele de la pct. 1 şi framantati bine.
4. Adaugati uleiul si framantati din nou pana sei ncorporeaza in aluat.
5. Puneti aluatul intr-o tava de paine.
6. Lasati la dospit intr-un loc cald timp de aproximativ 1 ora.
7. Coaceti in cuptorul pre-incalzit timp de 50/55 min.
Temperatura si timp de coacere:
220°C/Cuptor electric cu ventilator; 200°C/Cuptor cu gaz


Paine integrala tip „soda bread” fara gluten
Ingrediente
500g Faina integrala fara gluten
1/3 lingurita Sare
5 lingurite Praf de copt
2 lingurite Guma xanthan
1 lingurita Otet
3 linguriţe Ulei
500ml Lapte
2 linguri Faina alba fara gluten.
Metoda
1. Amestecati faina, sarea, praful de copt si guma xanthan.
2. Amestecati oţetul cu uleiul si laptele.
3. Adaugati amestecul de lapte la faina.
4. Amestecati pentru a forma un aluat usor lipicios, iar apoi framantati pentru a obtine un aluat moale.
5. Pulverizati o tava mare de copt cu o lingura din faina suplimentara.
6. Imprastiati cea de a doua lingura de faina suplimentara peste aluat.
7. Formati din aluat o formă ovala, pe care o puneti in tava.
8. Coaceti in cuptorul pre-incalzit timp de 80/90 min.
9. Scoateti din cuptor si puneti painea la racit.
10. Pentru a obtine o coaja mai moale, infasurati painea fierbintei intr-un servet de bucatarie pana se raceste.
Temperatura şi timp de coacere:
200˚C /Cuptor electric cu ventilator; 180˚C / Cuptor cu gaz, timp de 80/90min

Paine integrala fara gluten coapta în cuptor
Ingrediente
1 kg Faina integrala fara gluten
1/2lingurita Sare
4 lingurite Drojdie uscata
6 lingurite Zahar
750 ml Lapte
2 linguri Otet
90 ml Ulei
4 Oua

Metoda
1. Amestecati faina, sarea, drojdia si zaharul intr-un bol.
2. In alt vas amestecaţi bine ouale, laptele şi otetul.
3. Adaugati ingredientele de la pct. 1 şi framantati bine.
4. Adaugati uleiul si framantati din nou pana se încorporeaza in aluat.
5. Puneti aluatul intr-o tava de paine.
6. Lasati la dospit intr-un loc cald timp de aproximativ 1 ora.
7. Coaceti în cuptorul pre-incalzit timp de 50/55 min.
Temperatura şi timp de coacere:
220°C/Cuptor electric cu ventilator; 200°C/Cuptor cu gaz.

Paine integrala fara gluten pentru aparatul de facut paine
Respectati aceasta reteta pentru a obtine o paine fara gluten foarte buna. Puteti folosi orice tip de lapte si otet, iar pentru un rezultat perfect cantaritii ingredientele cu grija.
Unele aparate de paine au setari variabile pentru paini speciale, cum ar fi cea fara gluten, dar daca aparatul dumneavoastra nu are aceste setari, folositi setarea normala cu durata cea mai mica.
Ingrediente
Paine medie Paine mare
Lapte 320g 480g
Otet 1 lingurita 1½ lingurite
Ulei 6 linguri 9 linguri
Oua 2 3
Faina 450g 675g
Sare 1 lingurita 1½ lingurite
Zahar 2 linguri 3 linguri
Drojdie 2 lingurite 3 lingurite
Metoda
1. Cantariti laptele si amestecati-l intr-un vas cu otetul, uleiul si ouale. Turnati amestecul acesta în vasul aparatului de pâine.
2. Adaugati faina sarea si zaharul în vas si amestecati cu o lingura.
3. Puneti drojdia deasupra.
4. Porniti aparatul la un program de paine normala.
5. Dupa cateva minute, ridicati capacul aparatului si razuiţi partile laterale ale vasului cu o spatula de plastic.
6. Continuati procesul mai departe la programul de paine normala.

Nota 
2016-12-11

Excelenta

Este cea care imi reuseste cel mai des.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Faina alba fara gluten x 1kg Doves

    Faina alba fara gluten x 1kg Doves

    Faina alba fara gluten este un amestec de fainuri care in mod natural nu contin gluten si grau, fiind o alternativa perfecta la faina de grau. 

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: