ECO-Miere poliflora x 400g Carpathia Măreşte

ECO-Miere poliflora x 400g Carpathia

800029

Nou

Carpathia Honey

O miere poliflora aduna tot ce e mai bun de acolo de unde se cerne cerul de pamant, fara discriminare. 

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

22,18 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati ECO-Miere poliflora x 400g Carpathia

O iubim ca pe un buchet de flori de camp, proaspat cules, inmiresmat si frumos. Are o culoare intensa, o textura bogata si un gust usor de recunoscut si numai bun de adaugat in bauturi sau de pus pe paine. Carpathia Honey miere ecologica poliflora este o miere de neam ales! 

O fi un secret pentru unii, dar ai nostri au stiut mereu sa aprecieze o miere adevarata, facuta aproape cu evlavie prin truda albinelor. 

Proverbul spune ca “nu se poate sa umbli cu borcanul cu miere fara sa te lingi pe degete” si noi chiar speram sa faceti acest lucru cu placere, ba chiar cu voluptatea dedulcirii cu un adevarat regal pentru cerul gurii-mierea Carpathia, miere dar al naturii pure cu gust divin!
Cumparati un borcan din mierea noastra si nu uitati ca elixirul pe care-l contine nu este doar o hrana cu gust divin, ci si o farmacie la purtator.
Si cel mai important lucru pe care trebuie, de asemenea, sa-l stiti este ca mierea ecologica romaneasca nu este un mit, ci chiar o realitate! Chiar şi printul Charles, inainte de a pleca la Londra, isi ia in bagaje miere romaneasca, inegalabila din punct de vedere al cali­tatilor terapeutice.
In Romania, aproape toata mierea facuta in stupinele de munte, de pe plaiurile carpatine, este ecolo­gica.
Apicultura ecologica inseamna ca mierea se obtine numai in zonele nepo­luate, in care albinele sunt foarte sanatoase, iar apicultorul nu este fortat sa faca hraniri supli­mentare si nici sa le aplice tratamente.
Romania are organisme de certi­ficare ce nu pot fi puse la indoiala, iar noi credem cu tarie in necesitatea de a ne infoma clientii ca la Ministerul Agri­cul­turii exista un departament pentru produsele orga­nice, pentru agricultura ecologica.

De asemenea, organizatiile europene de certificare au acreditat in Romania o serie de firme care reali­zeaza aceste inspectii, verifica si supravegheaza perioada de conversie pe care apicultorul trebuie s-o faca de la apicultura conven­ţionala la api­cultura ecologica.
In concluzie, cand intal­nim o eticheta pe care scrie “produs ecologic”, nu tre­buie sa ne indoim de calitatea lui, mai ales ca, conditiile de certificare de la noi sunt mult mai drastice decat in mul­te tari europene dezvoltate!

Scrie un comentariu

ECO-Miere poliflora x 400g Carpathia

ECO-Miere poliflora x 400g Carpathia

O miere poliflora aduna tot ce e mai bun de acolo de unde se cerne cerul de pamant, fara discriminare. 

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: