Dulceata Bio de visine x 250g Rigoni di Asiago Măreşte

Dulceata Bio de visine x 250g Rigoni di Asiago

8001505004373

8001505004373

Nou

Rigoni di Asiago

Rigoni di Asiago

Un gem de visine aroma dulce si usor acrisoara in gama `Fior di Frutta` de la Rigoni di Asiago, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.

Mai multe detalii

In stoc

19.05 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Dulceata Bio de visine x 250g Rigoni di Asiago

Un gem de visine aroma dulce si usor acrisoara, in gama `Fior di Frutta` de la Rigoni di Asiago, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte. De un rosu rubiniu stralucitor si aroma intensa, aceasta dulceata da gust particular special inghetatelor! Produs ecologic vegan.

Ingrediente: visine - 50%, suc de mere concentrat*, gelifiant – pectina. *ingredient cultivat ecologic.

Valori nutritionale/100g:

Energie: 664kJ / 157kcal

Proteine: 0g

Grasimi: 0g din care acizi grasi saturati: 0g

Carbohidrati: 38g din care zaharuri: 34g

Fibre: 3.3g

Sare: 0.13g.

Provenienta: Rigoni di Asiago - Italia

Scrie un comentariu

Dulceata Bio de visine x 250g Rigoni di Asiago

Dulceata Bio de visine x 250g Rigoni di Asiago

Un gem de visine aroma dulce si usor acrisoara in gama `Fior di Frutta` de la Rigoni di Asiago, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.

30 alte produse din aceeași categorie: