Drojdie hrisca fara gluten x 50g Ma vie sans gluten Măreşte

Drojdie hrisca fara gluten x 50g Ma vie sans gluten

3380380074035

3380380074035

Nou

MVSG

MVSG

Produsul se utilizeaza la fel de bine cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrisca si chiar cu cea de castane.

Mai multe detalii

în stoc

16.85 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

Vezi rating
0 1 2 3 41
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Drojdie hrisca fara gluten x 50g Ma vie sans gluten

Gretutate: 50g
Alergeni: Produs fara gluten.
Produsul se utilizeaza la fel de bine cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrisca si chiar cu cea de castane. Pachetelul se utilizeaza la 1 kg de faina.
INGREDIENTE:
Drojdie deshidratata si devitalizata din hrisca* (76%) si din quinoa* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Fabricat in Franta.
VALORI NUTRITIONALE per 100g:
Valoare energetica: 384 kJ / 1625 kcal,
Lipide: 3.2g (din care acizi grasi saturati: 0.8g),
Glucide: 73.8g (din care zaharuri naturale: 2g),
Fibre: 3.5g,
Proteine: 13.2g,
Sare: 0.025g.
MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT:
Preparati-va singuri paine eco fara gluten: 500g faina fara gluten + 25g de drojdie hrisca + 10g sare + 1 lingura de ulei de masline + 450-500ml apa calduta.
1. Amestecati ingredientele intr-un bol cu o lingura din lemn pentru a obtine un aluat suplu dar nelipicios.
2 Turnati aluatul intr-o forma de prajitura unsa cu ulei si lasati sa creasca 2:30 – 3 ore sub o tesatura umeda (la o temperatura de
22°C).
3. Preincalziti cuptorul la 200-230°C (termostat 7-8).
4. Coaceti 30-40 min. Poate fi folosit la pregatire manuala sau in masina de paine la programul cel mai lung.

Sfat: pentru paine fara gluten, ar fi preferabil de utilizat Mix Gom Ma Vie Sans. Gluten!
Miezul de paine va fi mai aerat si moliciunea sa se va pastra in timp.

SKU 7403

Nota 
2016-12-11

Recomand

O folosesc la fiecare aluat.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Drojdie hrisca fara gluten x 50g Ma vie sans gluten

    Drojdie hrisca fara gluten x 50g Ma vie sans gluten

    Produsul se utilizeaza la fel de bine cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrisca si chiar cu cea de castane.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: