Doppelherz system Kollagen Beauty x 30 flacoane unidoza Măreşte

Doppelherz system Kollagen Beauty x 30 flacoane unidoza

14000

14000

Nou

Doppelherz

Doppelherz

Peptide de colagen pentru creșterea elasticității pielii Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru funcționarea normala a pielii. Vitamina A, Biotina și oligoelementul Zinc contribuie la menținerea sanatatii pielii
Cuprul contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive. Cu gust foarte placut de litchi si pepene galben.

Mai multe detalii

In stoc

200 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Doppelherz system Kollagen Beauty x 30 flacoane unidoza

Pielea, cel mai întins organ al corpului uman îndeplinește roluri importante, precum:

  • protecție, față de agresiuni provenite din mediul exterior
  • transmitere a informațiilor între corp și mediul înconjurător
  • realizarea de schimburi între organism și mediul extern
  • Pentru a putea îndeplini toate aceste funcții, pielea are nevoie de suficiente elemente nutritive. O piele sănătoasă este dependentă de hidratare.
  • Se recomandă consumul a minim 2 litri de lichide pe zi (apă sau ceai neîndulcit), pentru completarea rezervelor de apă din organism. O bună hidratare se reflectă și la nivelul pielii, care va fi fermă și va avea un aspect sănătos.
  • Pielea proaspătă, plina de vitalitate, este asociată cu tinerețea, frumusețea și bucuria de a trai. Cu toate acestea, datorită proceselor de îmbătrânire foarte naturale, dar și datorită influențelor mediului, pielea se schimbă – își pierde tonusul și elasticitatea.
  • Procesul de îmbătrânire a pielii se caracterizează printr-o reducere a sintezei colagenului și a acidului hialuronic. Efectele acestui proces sunt scăderea fermității fibrelor de colagen și deshidratarea la nivelul dermului; pielea se deshidratează și devine uscată, subțire, cu tendința de ridare.

Colagenul este o proteină fibroasă, cu funcție structurală care este prezentă în țesuturile conjunctive (cartilaj, piele, țesut adipos, oase). Este cea mai abundentă proteină la om (și la mamifere).

80% din țesutul conjunctiv constă din colagen, iar in dermă, stratul mediu al pielii, colagenul reprezintă 70% din greutatea substanței uscate, asigurând fermitatea și elasticitatea pielii. Astfel, colagenul are o influență asupra aspectului exterior. Pe lângă gradul de hidratare a pielii și textura suprafeței sale, elasticitatea pielii are un rol important in aspectul neted si frumos al acesteia.

Îngrijirea zilnică, o alimentație echilibrata și exercițiile fizice ajută la menținerea aspectului tânăr pentru mai mult timp. Dar există și substanțe care pot susține pielea din interior: peptidele de colagen.

Ce efect au peptidele de colagen?
Alături de un stil de viață sănătos, aportul pe cale orală a peptidelor de colagen poate avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra aspectului pielii. Peptidele de colagen pot susține frumusețea din interior. Cum se întâmpla acest lucru? Prin reducerea adâncimii ridurilor, creșterea conținutului de elastină a pielii și creșterea elasticității pielii.

Eficacitatea peptidelor de colagen în piele, confirmată științific
În două studii placebo-controlate cu peptide de colagen la femei, a fost testat modul în care absorbția peptidelor de colagen modifică aspectul pielii. Rezultatele pozitive: pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă:

Îmbunătățirea elasticității pielii: + 7%2
Creșterea concentrației de elastină: + 18%1
Adâncimea ridurilor scade cu 7% după 4 săptămâni și cu 20% după 8 săptămâni.1
1 Studiu cu peptide de collagen; durata minimă a consumului - 8 săptămâni:
Proksch et al (2014) Skin Pharmacol Physiol 27:113–119 Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis.
2 Studiul peptidelor de colagen; durata minima a consumului - 4 săptămâni:
Oral supplementation of specific collagen peptides has beneficial effects on human skin physiology: a double-blind, placebo-controlled study.

Doppelherz® system Kollagen BEAUTY conține o combinație de nutrienți atent selecționați pentru o piele frumoasă în mod natural de la interior:

Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii. În plus, sprijină atenuarea ridurilor și a liniilor fine ale feței, contribuind astfel la îmbunătățirea aspectului pielii. Astfel, peptidele de colagen sprijină aspectul frumos și tânăr al pielii.
Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii.
Vitamina A, Biotina și oligoelementul Zinc contribuie la menținerea sănătății pielii.
Cuprul contribuie la pigmentarea normală a pielii și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Fructele Açai provin de la palmierul Euterpe oleracea. Acesta crește în America de Sud, mai ales în jungla amazoniană. Extractul din fructe de Açai conține polifenoli antioxidanți cu rol în neutralizarea radicalilor liberi.

De ce să alegeți Doppelherz® system Kollagen BEAUTY?
Conține peptide de colagen (identice cu cele utilizate în studii)
Efect documentat asupra elasticității pielii și adâncimii ridurilor după 4 săptămâni de utilizare
Solubilitate, biodisponibilitate, eficacitate (cantitatea de peptide active este ideală)
Formă lichidă cu gust foarte plăcut de litchi și pepene galben, pentru a facilita aportul unei cantități mari de colagen
Combinație de substanțe nutritive care stimulează sinteza colagenului (peptide de colagen, Vitamina C, Cupru) și sprijină sănătatea pielii (Biotină, Vitamina A, Zinc)

​Recomandare pentru utilizare: Se recomandă a se consuma zilnic conținutul unui flacon unidoză. Agitați flaconul înainte de a consuma soluția.

Produsul nu conține lactoză sau gluten.

Atenționări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Nu este recomandat copiilor sub 12 ani.
A se păstra la loc uscat, la temperaturi sub 25°C.

Compoziție: 2.5 g Peptide de colagen hidrolizat, 100mg extract fructe de Açai, 0.96mg Beta-caroten (echiv.160µg Vit A), 3mg Vit E, 150µg Biotină, 80mg Vit C, 5mg Zn, 0.15mg Cu

Scrie un comentariu

Doppelherz system Kollagen Beauty x 30 flacoane unidoza

Doppelherz system Kollagen Beauty x 30 flacoane unidoza

Peptide de colagen pentru creșterea elasticității pielii Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru funcționarea normala a pielii. Vitamina A, Biotina și oligoelementul Zinc contribuie la menținerea sanatatii pielii
Cuprul contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive. Cu gust foarte placut de litchi si pepene galben.

30 alte produse din aceeași categorie: