Crema, de cocos, lichida, pentru gatit, fara gluten, 200ml Allos

BG-142762

BG-142762

Nou

Allos

Allos

Noile alternative de lapte Allos asigură o plăcere echilibrată. 

Mai multe detalii

in stoc

16.18 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Crema, de cocos, lichida, pentru gatit, fara gluten, 200ml Allos

Bauturile pure de legume sunt o alternativa sanatoasa la lapte si sunt, de asemenea, potrivite pentru rafinarea preparatelor de copt si fierbere.

Diferitele soiuri ofera un sortiment variat care contine cel mai bun lucru pentru fiecare gust.

Alternativa cremă pe bază de nucă de cocos este deosebit de potrivită pentru gătit și coacere. Cu aceasta crema de nucă de cocos puteți să rafinați sosuri, supe, gratinuri, paste și prăjituri - desigur si preparate vegetale sau deserturi.

Crema de nucă de cocos este foarte gustoasă și digerabilă, deoarece este în mod natural fără lactoză.

Ingrediente: Nucă de cocos* (60%), apă, agent de îngroșare: gumă de guar*
*provin din agricultura ecologica

Informatii nutritionale: kj 712 kcal 173
grasimi 17g
acizi grasi saturati 15.6g
glucide 3.3g
zaharuri 1.6g
fibre 0.4g
proteine 1.4g
sare 0.05g

Ciocolata calda vegana cu lapte de nuca de cocos

Ingrediente pentru doua portii:

Mod de preparare:

Intr-o oala potrivita ca marime, punem crema de cocos si laptele si amestecam in timp ce se incalzeste.

Adaugam si ciocolata, amestecand continuu in timp ce se topeste si se omogenizeaza.

Adaugam zaharul de cocos, putina sare.

Amestecam pana ciocolata calda capata o textura omogena.

Adaugam vanilia.

Eu la acest moment am luat-o de pe foc si am lasat-o putin deoparte, pana am facut spuma.

Daca dorim o ciocolata calda cu textura mai groasa...

Acoperim, dam focul foarte incet si mai lasam sa fiarba 5 minute, amestecand din cand in cand.

Luam de pe foc si o lasam cateva minute acoperita, timp in care am facut spuma din 100 ml crema de cocos, o lingura zahar de cocos, am mixat dar nu mult, numai cat sa capete o consistenta aerata.

Turnam ciocolata calda in pahare, punem deasupra spuma de cocos cu o lingurita, am presarat si scortisoara deasupra.

 Crema de cocos am pus-o atat in ciocolata calda dar din ea am preparat si spuma cu care ulterior am decorat ciocolata calda.

Am indulcit cu zahar din nuca de cocos.

Am facut si spuma, mixand 100 ml crema de cocos cu o lingurita zahar de nuca de cocos.

Scrie un comentariu

Crema, de cocos, lichida, pentru gatit, fara gluten, 200ml Allos

Crema, de cocos, lichida, pentru gatit, fara gluten, 200ml Allos

Noile alternative de lapte Allos asigură o plăcere echilibrată. 

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: