Crema de ciocolata si alune fara gluten, lactoza, soia x 400g La Mandorle Măreşte

Crema de ciocolata si alune fara gluten, lactoza, soia x 300g La Mandorle

3760030722125

Nou

La Mandorle

Crema tartinabila bio cu ciocolata, crema cu indice glicemic scazut, fara colesterol, potrivita pentru toate varstele.

Mai multe detalii

în stoc

46,74 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Crema de ciocolata si alune fara gluten, lactoza, soia x 300g La Mandorle

Crema tartinabila bio cu ciocolata, crema cu indice glicemic scazut, fara colesterol, potrivita pentru toate varstele.
Produs bio, fara lapte, fara gluten, fara soia, fara ulei de palmier.
Gramaj: 400g
Descriere produs: usoara si delicioasa, aceasta crema tartinabila bio bogata in alune si ciocolata este produsa numai cu sirop de orez, fara ulei de palmier. Are o textura fondanta si un gust cu note de praline si poate fi utilizata si pentru umplerea produselor de patiserie dar si pentru prepararea de bauturi. Este o sursa veritabila de de proteine, grasimi esentiale, calciu si magneziu, ciocolata organica din comertul echitabil si sirop de orez cu indice glicemic scazut.
Fara lactoza sau colesterol, fara soia, fara zaharoza, continut redus de grasimi, bogata in nutrienti, va fi apreciata de catre toti, copii si adulti, in cautarea vitalitatii alimentelor sanatoase si gustoase.
Potrivite pentru toate varstele, aceste creme corespund multor regimuri dietetice.
Caracteristici:
- potrivita pentru copiii mici și sportivi
- potrivita pentru un regim alimentar colesterol controlat
- cu IG scazut
Ingrediente: ciocolata * 45% (cacao*, sirop de orez*), sirop de orez*, alune* 25% (origine Sicilia), apa minerala.
* ingrediente provenite din Agricultura Biologica
Recoltate din inima bazinului mediteranean, migdalele din care se fac produsele La Mandorle provin din soiuri traditionale si sunt cultivate intr-un ecosistem conservat. Dupa blansare, migdale sunt presate la rece pentru a extrage uleiul si mai ales o faina de migdale degresata, ultra-concentrata in proteine si minerale.
Aceasta este apoi solubilizata in sirop de orez si imbogatit cu fibre de salcam, un probiotic natural. Procesul patentat permite respectarea sensibilitatii nutrientilor la caldura respecta a va oferi cel mai bune de lapte de migdale.
Utilizare: Tartine sau pentru a indulci un iaurt
Bauturi: amestecati 2-3 lingurite in 200-250ml apa
Deserturi: inghetata, creme, prajituri umplute
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. 100% naturale, realizate fara conservanti sau aditivi, se pastreaza la rece dupa deschidere si se consuma in cel mai scurt timp.
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
Expert in nutritie de 25 de ani, LA MANDORLE produce lapte de migdale BIO in Franta oferind cele mai bune produse, cu garantii maxime pentru un obiectiv ecologic durabil.
Valoare energetica la 100g 400 kcal
Proteine 6g
Glucide 59g
Lipide 17g.

Scrie un comentariu

Crema de ciocolata si alune fara gluten, lactoza, soia x 300g La Mandorle

Crema de ciocolata si alune fara gluten, lactoza, soia x 300g La Mandorle

Crema tartinabila bio cu ciocolata, crema cu indice glicemic scazut, fara colesterol, potrivita pentru toate varstele.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: