Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Cous Cous din hrisca fara gluten x 300g Felicia
Ingrediente: 100% făină din hrișcă integrală.
Valori nutriționale medii per 100 g:
Energie 1484 kJ / 351 kcal
Grăsimi 3,2 g
- din care acizi grași saturați 0,7 g
Carbohidrați 66 g
- din care zaharuri 0,8 g
Fibre 6,5 g
Proteine 11 g
Sare <0,01 g
Magneziu 193 mg (51% VNR*)
Mangan 1,4 mg (70% VNR*)
*VNR= Valori nutriționale de referință medii pentru un adult.
Un preparat tipic din tradiția magrebiană, cuș cușul.
Fără gluten, pentru un preparat rapid și versatil, de savurat la orice oră.
Combinat cu condimente, legume, carne, pește și fructe uscate și/sau deshidratate și perfect pentru prânz, cină sau ca gustare.
Mod de preparare:
Se cântărește 100 de gr de cușcuș într-un recipient cu un diametru al fundului între 10 și 13 cm, se adaugă 2gr de sare (opțional) și 4gr de ulei și se amestă. Se adaugă 115 ml apă clocotită, se acoperă cu folie alimentară și se lasă să se odihnească 5 minute. După 5 minute se scoate din folie, se răstoarnă conținutul tăvii pe o farfurie și se sfărâmă bine cuș cușul cu o furculiță.
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia. Conținut: 300g
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021