Categorii

Oferte speciale

Produse noi

Termeni si conditii pentru comenzi plasate pe site-ul alimentespeciale.ro

Prin acceptul termenelor si conditiilor din magazinul online alimentespeciale.ro va asumati in mod neconditionat si acceptul pentru politica de confidentialitate pe care o puteti citi aici: Securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal

Va recomandam ca inainte sa plasati o comanda pe site-ul www.alimentespeciale.ro sa cititi cu atentie termenii si conditiile inscrise pe site. Comandarea pe acest site implica acceptarea acestora.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe activitatea pe site.

Politica de utilizare cookie o puteti citi aici: Politica de utilizare Cookie-uri

Drepturi de autor:
Site-ul alimentespeciale.ro este administrat de catre societatea SC Flama Invest SRL. Orice persoana fizica sau juridica poate face comenzi pe site-ul alimentespeciale.ro.
Intregul continut al site-ului alimentespeciale.ro este proprietatea Flama Invest si a furnizorilor sai, si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Societatii Flama Invest, a oricaror elemente prezente in site, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise: accesarea site-ului alimentespeciale.ro de catre programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuala, se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail: contact@alimentespeciale.ro

Produse originale. Certificate si garantate.
AlimenteSpeciale.ro inseamna un loc unde sa-ti poti face cumparaturile departe de grija ingredientelor suspecte de pe etichete sau a substantelor toxice, ascunse. Un loc din care tu, mamica, tatic, bunic şi nu numai tu, poti sa cumperi fara grija ce-i mai bun si mai curat pentru tine sau pentru cei dragi.
Produsele pe care le poti cumpara, le achizitionam numai de la producatori/furnizori autorizati.
Magazinul on-line AlimenteSpeciale.ro livreaza produse CERTIFICATE, adica acele produse verificate de un organism independent, care are grija ca normelor legale ale agriculturii sau productiei organice, bio, sau eco (legal, inseamna acelasi lucru) sa fie respectate.
Existam pe acesta piata din 2003 si in tot acest timp am deservit mii de clienti atat din Bucuresti cat si din toate colturile tarii. De fiecare data incarcam sa respectam cerintele clientilor si sa indeplinim procesul de vanzare la cele mai corecte standarde.

Nota explicativa despre ce inseamna produse organice:
- 100% organic – toate ingredientele continute sunt cultivate si produse organic. Eticheta 100% organic este certificata de una sau mai multe organizatii (ex: Ecocert – Franta, BDIH – Germania, Soil Association – Marea Britanie).
- Produs organic/certificat organic (95% ingrediente organice) – adica minim 95% din continutul de ingrediente este organic, restul fiind substante sintetice dintr-o lista scurta.
- Fabricat din ingrediente organice (70% continut organic) – aceste produse contin intre 70% si 95% ingrediente organice, care sunt specificate explicit pe eticheta.
- Mai putin de 70% continut organic – nu apare cuvantul “organic” pe eticheta, ci doar in lista de ingrediente, la cele obtinute pe cale naturala.
- Natural – astfel de produse contin foarte putine ingrediente organice, uneori chiar si sub 1%, deci nu te lasa pacalit de cuvantul “natural” pentru ca nu este acelasi lucru cu cosmeticele organice, cele pe care ti le doresti de fapt.

Responsabilitatea privind prezentarea produselor pe site:
Site-ul alimentespeciale.ro nu garanteaza ca descrierea produselor este lipsita de erori sau ca este completa.
Site-ul alimentespeciale.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul unor neconcordante sau lipsuri referitoare la produse si orice alte aspecte privind aceste produse.
Imaginile prezentate pe site au caracter exemplificativ! Produsele pot sa difere fata de imaginile prezentate pe site din punct de vedere al culorii, aspectului etc, in functie de browser-ul si performantele monitorului fiecarui client. SC FLAMA INVEST srl isi rezerva dreptul de a schimba disponibilitatea produselor si caracteristicilor acestora.

Pretul:
Preturile prezentate pe alimentespeciale.ro includ TVA de 19% la produsele nealimentare, 9% sau 5% dupa caz, conform legislatiei din Romania.
Preturile afisate nu includ costurile de transport. Acestea va vor fi comunicate in momentul confirmarii comenzii sau ii puteti afla din sectiunea "transport si livrare".
Pretul pe care il veti avea de platit la livrarea produselor este cel comunicat la confirmarea ferma a comenzii (telefonic sau prin email).
Produsele prezentate in promotii sunt valabile in limita stocului disponibil.
Modificarea preturilor produselor pe alimentespeciale.ro se poate face oricand, in functie de modificarile de pret comunicate de catre furnizori sau in functie de strategia de pret a SC FLAMA INVEST SRL.
Acest lucru se face fara o instiintare prealabila.

Nu exista comanda minima pentru magazinul on-line alimentespeciale.ro.
Comenzile cu o valoare de peste 200 ron vor fi livrate gratuit in Bucuresti.
Costul transportului in Bucuresti, pentru comenzile a caror valoare este sub 200 ron, este de 15 ron.
Comenzile cu o valoare de peste 300 ron vor fi livrate gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei.
Costul transportului comenzilor din provincie care nu depasesc 300 ron este de 25 ron.
Livrarea comenzilor se face exclusiv cu firme de curierat. Termenul de livrarea este intre 24 de ore si 7 zile. Nu se percep kilometri suplimentari! (vezi transport si livrare).

Returnarea produselor:
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Produsele achizitionate la distanta (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014.
Conform acestei ordonante, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/ de la incheierea contractului.
Produsele trebuie sa nu prezinte urme de uzura sau deteriorare, trebuie sa fie insotite de toate accesoriile, de ambalajul original in stare perfecta si sa fie insotite de toate documentele impreuna cu care au fost livrate.
Distrugerea sau ruperea ambalajelor poate atrage modificarea valorii returnate in contul clientului.
Avind in vedere faptul ca produsele alimentare se pot degrada/deteriora rapid in conditiile in care nu sunt respectate conditiile transportului sau pastrarii lor, sau ca anumite produse (tampoane san, absorbante, etc.), prin natura lor sunt nereturnabile, precum si acele produse (pompe san, protectii san, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute, jucarii dentitie, lenjerie de pat, chiloti de unica folosinta, bustiere, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale ) care nu au ambalajul intact/nedeteriorat, acestea nu se vor putea returna, respectand exceptia prevazuta de art.16 din OUG 34/2014 si a Directivei 2011/83/UE a Parlamentului si Consiliului European privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, pentru asigurarea unui nivel inalt de protectie a consumatorilor si o buna functionare a pietei - Art.16, litera d) - furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid – produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15.

Cumparatorul nu poate returna produsele alimentare din categoria "Alimente dietetice pentru scopuri medicale speciale" in conformitate cu atele normative in vigoare HG984/2005 , Art 6 pct B, Lit. 8

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului care poate opta pentru orice tip de serviciu de transport.
Formular de retragere intocmit pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)
Stimate client, daca doresti sa returnezi o comanda livrare de catre SC Flama Invest, poti sa ne suni, sa ne scrii pe adresa contact@alimentespeciale.ro sau poti sa ne trimiti un formular in care sa completezi datele de mai jos:
- renunt la comanda nr
- din data de
- nume
- adresa
- data cererii returului. Acesta reprezinta un model si nu este obligatoriu de completat.
Orice astfel de cerere/notificare referitoare la retur se va trimite datata si semnata la adresa de email: contact@alimentespeciale.ro.

ATENTIE: Rambursarea contravalorii produselor returnate se face doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a prezentei tuturor accesoriilor produselor si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 14 de zile lucratoare de la data inregistrarii returului, intr-un cont comunicat de catre client.

Garantia produselor:
Garantia produselor electronice este in conformitate cu legea romana in vigoare conform legii 449/2003.
Certificatele de garantie sunt emise de catre importatorii produselor si completate de SC FLAMA INVEST SRL cu stampila, semnatura operatorului si data cumpararii produsului.
Clientul trebuie sa pastreze factura care contine aparatul, certificatul de garantie si dovada achitarii facturii (bon fiscal/chitanta fiscala) pentru a beneficia de garantie.
In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul sesizarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor, si impreuna cu documentele originale. In acest caz, se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau (daca acest lucru nu este posibil) clientul va primi inapoi suma platita pentru acel produs.
Aparatele se livreaza cu carte tehnica, traducere in limba romana si accesorii (daca sunt mentionate in descrierea aparatului). In cutia originala a produselor exista lista cu service-urile autorizate pentru cazul in care produsul se defecteaza si nu mai este in garantie.
Nu se poate invoca garantia produsului in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a acestuia.
Cititi manualul de utilizare (care insoteste produsul) inainte de folosire a produsului electric/electronic.

Produsele fast moving (laptele praf, suplimentii alimentari, cerealele, produsele cosmetice, etc) au data expirarii imprimata pe ambalaj sau este mentionata (grafic) durata de valabilitate a produsului din momentul deschiderii produsului.
Toata responsabilitatea asupra defectiunilor aparute pe perioada garantiei revine in sarcina importatorului produsului!

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna care se desfasoara cu un superior al personalului de vanzari, Maria Martac tel:0723.675.672