COLIDEP Solutie orala Dr. Phyto 44ml (8fl x 5.5ml) de la nastere

6426282890094

6426282890094

Nou

Dr Phyto

Dr Phyto

Solutie recomandata in tratamentul colicilor sugarilor, balonare, flatulenta dar si alte afectiuni ale intestinului copilului mic.

Mai multe detalii

In stoc

100 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati COLIDEP Solutie orala Dr. Phyto 44ml (8fl x 5.5ml) de la nastere

Indicat in:
- Tratamentul colicilor, la sugari
- Tratamentul tulburarilor digestive functionale insotite de balonare, flatulenta
- Tratamentul afectiunilor digestive: sindromul intestinului iritabil, colita
Administrare:
Se apasa capacul, se agita bine si se administreaza suspensia obtinuta. A se folosi pipeta pentru administrarea produsului. 1 pipeta = 0,61 ml
Sugari si copii cu varste pana la 2 ani: continutul a 3 pipete de doua ori pe zi, la o ora distanta de mese. In cazuri de episoade mai intense de colici, se recomanda administrarea continutului a 3 pipete de 3 ori pe zi.
Copii cu varste peste 2 ani si adulti: un flacon pe zi, la o ora distanta de mese
Compozitie*: probiotic Lactobacillus reuteri, fenicul (Foeniculum vulgare), roinita (Melissa officinalis)/(4:1), musetel (Matricaria chamomilla)/(1-2:1).
* extracte standardizate
COLIDEP solutie orala nu contine zahar, gluten.
- Lactobacillus reuteri
Este unul din cele mai studiate probiotice, studiile dovedind actiunea sa antiinflamatoare si imunomodulatoare. Asigura echilibrul florei intestinale si, pentru ca tolereaza pH-ul scazut din stomac, supravietuieste mai bine decat alti lactobacili, fiind rezistent la multe antibiotice.
Moduleaza raspunsul imun al tractului gastrointestinal si reduce inflamatia mucoasei.
Astfel, are efect benefic dovedit clinic in tulburari si infectii ale tractului gastrointestinal – gastroenterite, infectia cu Helicobacter pylori etc. In cazul colicilor si al durerilor abdominale functionale la sugari, eficacitatea L. reuteri este demonstrata clinic, acesta sustinand sanatatea sistemului digestiv si ameliorand semnificativ colicile.
- Feniculul
Are rol carminativ si sedativ impotriva spasmelor gastrointestinale. Semintele contin un ulei esential bogat in trans-anetol care actioneaza asupra musculaturii netede, imbunatatind motilitatea si progresia alimentelor. Reduce productia de gaze, prevenind meteorismul si durerile abdominale. Are si actiune bacteriostatica utila in timpul fermentatiei intestinale.
- Roinita
Are actiune spasmolitica asupra musculaturii netede intestinale datorita efectului antagonist al calciului. Are o actiune sedativa usoara, utila in tratamentul tulburarilor digestive insotite de iritabilitate si agitatie.
- Musetelul
Are actiune antiinflamatoare si spasmolitica la nivelul mucoasei gastrointestinale datorita actiunii sinergice a uleiului volatil cu flavonoidele. Calmeaza durerile abdominale cauzate de spasme ale muschilor tractului digestiv si de aerul excesiv din intestin.
Actiunea antiinflamatoare este datorata flavonoidelor care interactioneaza cu metabolismul acidului arahidonic, inhiband lipo- si ciclooxigenaza, dar si prezentei polizaharidelor. Flavonoidele au actiune antispasmodica datorita inhibarii AMP ciclic.

Nota 
2019-08-25

Pierdere de bani

Administrat de 3 ori / zi. Nici o imbunatatire.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    COLIDEP Solutie orala Dr. Phyto 44ml (8fl x 5.5ml) de la nastere

    COLIDEP Solutie orala Dr. Phyto 44ml (8fl x 5.5ml) de la nastere

    Solutie recomandata in tratamentul colicilor sugarilor, balonare, flatulenta dar si alte afectiuni ale intestinului copilului mic.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: