Oferte speciale

Produse noi

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul AlimenteSpeciale.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care l-ati primit.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Produsele achizitionate la distanta (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014. Conform acestei ordonante, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/ de la incheierea contractului.

Produsele trebuie sa nu prezinte urme de uzura sau deteriorare, trebuie sa fie insotite de toate accesoriile, de ambalajul original in stare perfecta si sa fie insotite de toate documentele impreuna cu care au fost livrate.

Distrugerea sau ruperea ambalajelor poate atrage modificarea valorii returnate in contul clientului. Avind in vedere faptul ca produsele alimentare se pot degrada/deteriora rapid in conditiile in care nu sunt respectate conditiile transportului sau pastrarii lor, sau ca anumite produse (tampoane san, absorbante, etc.), prin natura lor sunt nereturnabile, precum si acele produse (pompe san, protectii san, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute, jucarii dentitie, lenjerie de pat, chiloti de unica folosinta, bustiere, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale ) care nu au ambalajul intact, acestea nu se vor putea returna, respectand exceptia prevazuta de art.16 din OUG 34/2014 si a Directivei 2011/83/UE a Parlamentului si Consiliului European privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, pentru asigurarea unui nivel inalt de protectie a consumatorilor si o buna functionare a pietei - Art.16, litera d) - furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid – produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15.

Cumparatorul nu poate returna produsele alimentare din categoria "Alimente dietetice pentru scopuri medicale speciale" in conformitate cu atele normative in vigoare HG984/2005 , Art 6 pct B, Lit. 8

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului care poate opta pentru orice tip de serviciu de transport.

Pentru formular de retragere intocmit pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014) ne poti solicita in scris.

Stimate client, daca doresti sa returnezi o comanda livrare de catre SC Flama Invest, poti sa ne suni, sa ne scrii pe adresa contact@alimentespeciale.ro sau poti sa ne trimiti un formular in care sa completezi datele de mai jos:
- renunt la comanda nr
- din data de
- nume
- adresa
- data cererii returului. Acesta reprezinta un model si nu este obligatoriu de completat.

Orice astfel de cerere/notificare referitoare la retur se va trimite datata si semnata la adresa de email: contact@alimentespeciale.ro.

ATENTIE: Rambursarea contravalorii produselor returnate se face doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a prezentei tuturor accesoriilor produselor si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 14 zile calendaristice de la data inregistrarii returului, intr-un cont comunicat de catre client.

Ţi-a fost util?