Categorii

Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Testimoniale clienti
De obicei comand produse fara gluten. Sunt multumita atat de produse cat si de promptitudinea de care dați dovada! Spun asta pentru ca atunci cand am pus in cos din greseala un produs care continea gluten m-ati atentionat imediar.Va multumesc!

Alina G.

Pentru mine site-ul www.alimentespeciale.ro a devenit foarte important de cand aici gasesc sigur produse al caror stoc variaza foarte mult in farmacii. Apreciez si faptul ca livrarea se face repede iar coletele au fost intotdeauna in perfecta stare!

Emilia U.

Nu sunt client inca, nu am cumparat produse de la www.alimentespeciale.ro dar am colegi care au cumparat si care au fost atat convingatori incat cu siguranta o sa cumpar. Mi-au spus ca au fost impresionati de promtitudinea raspunsului si de rapiditatea livrarii comenzilor. Felicitari!

Flori P.

Am o parere excelenta despre acest site! Am gasit produse de calitate, sanatoase si prietenoase cu buzunarul nostru. Felicitari pentru ca v-ati gandit si la acest aspect!

Luminita D.

Minunate produse. Produse si servicii de calitate! Toate modalitatile de plata acceptate. Foarte comod pentru mine care stau toata ziua la birou

Monica Nicoleta C.

Aici am intalnit cea mai variata gama de produse sanatoase, certificate organic, vegan, fara zahar etc. Ceea ce m-a atras foarte mult este ca le-am gasit intr-un singur loc si, in plus am intalnit si servicii de calitate!

Ana I.

Multe retete deosebite, santoase si usor de realizat! Recomand pagina cu placere!

Gabriela C.

   

Îţi place?

Spune-ne părerea ta