Ciocolată, neagră menaj 58% 200g Kaoka

VN-3477730001121

VN-3477730001121

Nou

Kaoka

Kaoka

Ciocolata bio menaj din comertul echitabil, pentru deserturi preparate in bucataria ta!

Mai multe detalii

in stoc

50.66 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Ciocolată, neagră menaj 58% 200g Kaoka

Produs bio, fara lecitina, formula vegana.

Ciocolata neagra cu 58% cacao, destinata pentru copturi este atuul esential pentru preparatele tale de deserturi de casa (tort, prajitura, mousse, fondant, etc.).
Usor de utilizat, va da un gust bun de ciocolata retetelor tale.

PROFIL DE AROMA
Nota de varf: fructe galbene, fructe uscate
Nota de centru: cacao, ciocolata
Nota de baza: lemnos, caramel

Ingrediente: – pasta de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2),
– zahar din trestie de zahar*(1),
– unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2)
*Ingrediente provenite din agricultura ecologică.

Alergeni: poate contine urme de lapte, nuci si cereale care contin gluten.

Utilizare: Ciocolata poate fi un produs sensibil la utlizare.
Indiferent de metoda de topire aleasa pentru ciocolata (la bain-marie sau la microunde), trebuie sa controlati cu atentie temperatura de topire.
Etapa de topire a ciocolatei este cu siguranta una dintre cele mai importante pentru un desert pe baza de ciocolata.
In mod ideal, ar trebui sa fiti echipat cu un termometru pentru a masura si controla temperatura ciocolatei:
50°C – 55°C pentru ciocolata neagra
45°C – 50°C pentru ciocolata cu lapte
40°C – 45°C pentru ciocolată albă

Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate intre 15 si 18°C. Termen de valabilitate 18 de luni
Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii tale.
Certificare eco: FR-BIO-01

Valoare energetica la 100g 2342 kJ / 563kcal
Grasimi 38g din care acizi grasi saturati 23g
Carbohidrati 45g din care zaharuri 42g
Proteine 6.3g
Fibre 8g
Sare 0.02g

Scrie un comentariu

Ciocolată, neagră menaj 58% 200g Kaoka

Ciocolată, neagră menaj 58% 200g Kaoka

Ciocolata bio menaj din comertul echitabil, pentru deserturi preparate in bucataria ta!

30 alte produse din aceeași categorie: