Cappelletti bio cu tofu afumat, 250g DAngelo

PN-DA2416

PN-DA2416

Nou

D'angelo

D'angelo

100% griș din grâu dur, fără ou!

Mai multe detalii

in stoc

15.85 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Cappelletti bio cu tofu afumat, 250g DAngelo

100% griș din grâu dur, fără ou! Vegan

Ingrediente: paste: griș din grâu dur*, apă, umplutură 26%: tofu* afumat (32%: apă, boabe de soia*, fum), fulgi de cartofi*, crutoane de pâine* (făină de grâu*, drojdie*), ulei de floarea soarelui*, apă, 3% ceapă* uscată, sare de mare, sos de soia* (apă, boabe de soia*, grâu*, sare de mare, Aspergillus oryzae), emulgator: lecitină* (din soia*), praz* uscat, oregano*, piper*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g

Valoare energetică   Valoare energetică  1275 kJ / 302 kcal

Grăsimi, din care: 4,3 g

- acizi grași saturați 1,8 g

Carbohidrați, din care: 54,0 g

- zaharuri 1,8 g

Fibre 2,4 g

Proteine 10,0 g

Sare 0,63 g


Poate conține urme de țelină și lapte.

Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Sugestie de preparare:
Cappelletti cu legume la tigaie în stil thailandez

Ingrediente necesare:
250g de Cappelletti cu tofu afumat, 1 lingură pastă de curry roșu, 60 g germeni de fasole, 100 g mazăre de zăpadă, 1 lingură de arahide decojite (natur), 1 ardei roșu, 40ml sos de soia, 1-2 varză chinezească (pak choi), 200ml lapte de cocos, 4 linguri ulei de arahide, 1 lingură susan negru, 2 șalote, o priză de coriandru proaspăt.

Mod de preparare:
Gătiți pastele conform instrucțiunilor. Prăjiți șalotele tăiate cubulețe cu arahidele și pasta de curry într-o tigaie wok cu puțin ulei până când se dezvoltă aroma de curry. Tăiați varza chinezească (pak choi) și ardeiul roșu în bucăți de 1-2 cm și adăugați împreună cu germenii de fasole în wok. Adăugați cu grijă apa de la paste, adăugați sos de soia și lapte de cocos amestecând continuu.
Timpul total de gătit în wok este de aproximativ 4-5 minute la căldură maximă. Amestecați pastele calde cu legumele și sosul, aranjați pe farfurie și orneați cu susan negru și coriandru proaspăt.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
După deschidere păstrați la rece și folosiți cât mai repede posibil.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D`Angelo Pasta GmbH.

Scrie un comentariu

Cappelletti bio cu tofu afumat, 250g DAngelo

Cappelletti bio cu tofu afumat, 250g DAngelo

100% griș din grâu dur, fără ou!

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: