Cacao, bio, pura Africa, 250g Gepa

PN-GE8911807

PN-GE8911807

Nou

GEPA The Fair Trade Company

GEPA The Fair Trade Company

Pudră de cacao aromată, ușor degresată, ideală pentru ciocolată caldă, prăjituri sau deserturi.

Mai multe detalii

in stoc

46.94 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Cacao, bio, pura Africa, 250g Gepa

Pudră de cacao aromată, ușor degresată, ideală pentru ciocolată caldă, prăjituri sau deserturi.
Ciocolată caldă, prăjitură delicioasă sau accentul fin din cafeaua ta: GEPA Cacao pur Africa este o cacao foarte aromată, versatilă, ale cărei boabe sunt coapte la perfecțiune sub soarele african.
Pentru ciocolata caldă, amestecați 1-2 lingurițe de cacao cu puțină apă rece într-o cratiță. Adăugați 150 ml lapte, indulciți după gust și aduceți la fiert în timp ce amestecați.

Ingrediente: pulbere de cacao*° degresată (98%), regulator de aciditate: carbonat de potasiu.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.
°=din comerț echitabil, de la partenerii comerciali KONAFCOOP/Camerun.
Cota de comerț echitabil: 98%.
Controlat independent conform criteriilor internaționale de comerț echitabil.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII per 100 g
Valoare energetică 1420 kJ / 339 kCal
Grăsimi, din care 20 g
- acizi grași saturați 12 g
Carbohidrați, din care 18 g
- zaharuri 0,9 g
Proteine 23 g
Sare 0,03 g

Rețetă: Brownies cu caju
Pentru o caserolă pătrată sau jumătate de tavă de copt:
200 g unt, 160 g zahăr integral din trestie Mascobado, 4 ouă, 200 g făină, ½ ligurițe praf de copt, 3 linguri de cacao Gepa pur Africa, 200 g de nuci caju marunțite.
Preîncălziți cuptorul la 185°C. Se amestecă praful de copt și 2 linguri de cacao. Topiți untul într-o cratiță până devine auriu, luați de pe foc și adăugați zahărul. Bateți ouăle și adăugați în amestec. Apoi adăugați cu grijă amestecul de nuci tocate și făina. Puneți într-o tavă unsă cu uns și coaceți la cuptor pentru 25 de minute. După ce s-a răcit, se taie patrate și se servește presărate cu cacaoa rămasă.

A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 250 g
Producător: GEPA – The Fair Trade Company. Germania.

Scrie un comentariu

Cacao, bio, pura Africa, 250g Gepa

Cacao, bio, pura Africa, 250g Gepa

Pudră de cacao aromată, ușor degresată, ideală pentru ciocolată caldă, prăjituri sau deserturi.

30 alte produse din aceeași categorie: