Blat de pizza fara gluten 1 buc x 100g Schnitzer

PN-BG308700

PN-BG308700

Nou

Schnitzer

Schnitzer

Blat de pizza fara gluten. Produs fara gluten, fara lactoza si fara ulei de palmier.

Mai multe detalii

In stoc

13.95 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Blat de pizza fara gluten 1 buc x 100g Schnitzer

Ingrediente: amidon de porumb* 34%, apa, faina de porumb* 15%, maia naturala de orez* (faina de orez*, apa), ulei de floarea soarelui*, faina de orez*, coji de seminte de psyllium*, proteina de mazare, faina de in*, dextroza*, sare de mare, agent de crestere crema tartar* (amidon de porumb*, acidifiant: tartrat de potasiu, agent de crestere: bicarbonat de sodiu), tarate de mar*, agent de ingrosare: guma guar*, guma xantan, condimente*, aroma naturala.
* ingrediente provenite din agricultura ecologica UE/NonUE.

Alergeni: Poate contine urme de alte susan, soia, lupin si oua.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 1183kJ/ 281 kcal
Grăsimi, din care: 5,3g
- acizi grași saturați 2,3 g
Carbohidrați, din care: 51 g
- zaharuri 2,3 g
Fibre 5,8 g
Proteine 4,3 g
Sare 1,6 g

Utilizare: Aruncati ambalajul, puneti pe blat sosul si ingredientele preferate, coaceti timp de 10-12 min, la 190 grade C, intr-un cuptor preincalzit.

Continut de lactoza <0.1 g/100 g.

MOD DE PREPARARE: puneți ingredientele preferate pe blatul de pizza și coaceți în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 10-12 minute.

PIZZA RUCOLA
Sos pentru pizza: 80 g roșii decojite, 1 cățel de usturoi curățat și presat, 4 frunze de busuioc și puțin oregano măcinat fin, sare și piper după gust.
Topping pentru pizza: 80-100 g de parmezan, roșii cherry feliate, ulei de măsline, puțină rucola și oregano, fulgi de parmezan.

Mod de preparare:
1. Pentru sosul de pizza se amestecă toate ingredientele într-un vas, se pun la foc mic și se condimentează cu sare si piper după gust.
2. Întindeți sosul pe blatul de pizza.
3. Se întinde deasupra parmezanul ras și se acoperă cu jumătățile de roșii.
4. Se întinde o linguriță de ulei de măsline pe pizza.
5. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 10-12 minute.
6. Presărați pe pizza scoasă din cuptor rucola, oragano și fulgi de parmezan.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vede data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: Schnitzer GmbH & Co. KG. Germania.


Pastrati produsul intr-un loc uscat si racoros.
Dupa deschidere pastrati produsul la frigider si consumati-l in maxim 2 zile.

Scrie un comentariu

Blat de pizza fara gluten 1 buc x 100g Schnitzer

Blat de pizza fara gluten 1 buc x 100g Schnitzer

Blat de pizza fara gluten. Produs fara gluten, fara lactoza si fara ulei de palmier.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: