Biscuiti si fursecuri recomandate in dietele fara gluten, persoanelor celiatice sau celor care sunt nevoiti din diverse motive sa consume produse fara gluten din diferite motive pentru o perioada scurta sau lunga de timp.
Intoleranta la gluten apare cu simptome precum tulburarile digestive sau chiar probleme de piele, in acest sens trebuie sa aveti o instiintare din partea medicului specialist.
Gerble unul dintre cei mai recunoscuti producatori la nivel mondial pentru produsele 100% fara gluten, cu recunoasteri din partea Asociatiei Franceze a Intolerantilor la Gluten.
Ingrediente:
oua pasteurizate, faina de orez, margarina (apa, sare, uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate, emulsificatori: esteri citrici de mono si digliceride de acizi grasi, acidifiant: aroma, acid citric,
colorant: betacaroten), zahar, pepite de ciocolata 5% (zahar, masa de cacao, emulsificator: lecitina de soia, aroma), amidon de porumb si orez, fulgi de cartofi,
agent de ingrosare: guma de guar, sirop de glucoza, pudra de ou,
agent de crestere: fosfat disodic si carbonat acid de sodiu, dextroza, arome.