Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Biscuiti, din spelta, cu ciocolata, indulciti cu agave, 125g
Ingrediente: faina integrala din spelta* 62%, sirop de agave 27%, grasime* de palmier neintarita, faina integrala de ovaz*, cacao* puternic degresata 2%, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, sare de mare, vanilie*.
*provin din agricultura ecologica
Biscuiti bio din spelta cu ciocolata indulciti cu agave, au dulceață naturală din sirop de agave bio fără adăugarea de zahăr granulat. Rețetă fără grâu, drojdie, ou și lactoză. Făina integrală de spelta bio este baza acestor biscuiți vegani, care sunt, printre altele, aromati cu cacao. O gustare delicioasă între mese sau pe drum.
Indulcire: sirop de agave bio
Propulsor: Bicarbonat de sodiu
Grad de măcinare: cereale integrale
Gust: ciocolată
Țara de procesare: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-001
Valori nutritive: kj: 1632 kcal: 389
grasimi: 16,0g
acizi grasi saturati: 6,9g
glucide: 51,4g
zaharuri: 17,0g
fibre: 5,3g
proteine: 7,3g
sare: 0,38g
* - doza zilnica recomandata
Alergeni: Spelta, ovaz.
Alergeni urme: Migdale, nuci, susan, soia, lapte, ou, telina.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021