Faina Integrala de hrisca, fara gluten, bio, 500g Bauckhof

NV-527049

NV-527049

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Aliment usor de digerat, fara gluten, hrisca are multiple beneficii nutritive. Faina se poate utiliza atat ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva, fie in produse de brutarie sau patiserie.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina Integrala de hrisca, fara gluten, bio, 500g Bauckhof

Aliment usor de digerat, fara gluten, hrisca are multiple beneficii nutritive. Faina se poate utiliza atat ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva, fie in produse de brutarie sau patiserie.
Produs fara coloranti si conservanti, certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).

Reteta pentru clatite de hrisca fara gluten:
100g de faina de hrisca, 80g de faina de orez, 300ml de apa (pentru clatite mai aromate se poate folosi si lapte de orez sau lapte de vaca), 3 oua, 1 varf de cutit de sare, 1 varf de cutit de nucsoara, 1 varf de cutit de piper, unt sau ulei.
Faina, ouale, sarea si condimentele se amesteca cu cca jumatate din lichid cu un tel pana se omogenizeaza, iar apoi se adauga si restul lichidului.
Galetele se pot coace intr-o tigaie la foc mic pe ambele parti pentru a se rumeni.

Ingrediente: faina de hrisca*.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Alergeni: Poate contine urme de soia.

Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica 1486 Kj/351 kcal;
Grasimi (g) – 3
Din care acizi grasi saturati (g) - 0,7;
Glucide (g) – 66,2
Din care zaharuri (g) - 0,9;
Fibre alimentare (g) – 2,9;
Proteine (g) – 13,4;
Sare (g) – <0,03.

Faina noastra integrală de hrișcă bio provine direct de la moara fără gluten Bauckhof. Aici măcinăm numai cerealele care nu conțin gluten în mod natural. Dupa mocinarea făinii de hrișcă, fiecare lot este analizat în laboratorul morii special amenajat în acest scop.

Făina de hrișcă bio din cereale integrale este ideală pentru mâncărurile tradiționale precum galetele franceze sau prăjitura din hrișcă din nordul Germaniei. Cu gustul său ușor de nuci, poate fi folosit în multe feluri, de exemplu pentru prăjituri, pâine și chifle, vafe, clătite și aluat pentru paste.

Moara noastră specială fără gluten - cumpărată de la armata elvețiană - poate gestiona până la 18 tone pe zi și macină doar faină fără gluten la noi. Este amplasat într-o clădire separată, astfel încât să putem preveni orice contaminare a produselor care conțin gluten. Fiecare lot de făină fără gluten este verificat în laboratorul nostru propriu. 

Pentru bucătăria fără gluten. Pentru prăjituri, produse de patiserie, terci, budincă, briose și multe altele.

Produse fără gluten sunt măcinate în propria moară. Pe această fabrică se macină numai produsele fără gluten. Moara este amplasată în spații protejate. Deci contaminarea cu produse care conțin gluten poate fi exclusă.

Nota 
2016-12-11

Buna

Eu o folosesc la toate prajiturile

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Faina Integrala de hrisca, fara gluten, bio, 500g Bauckhof

    Faina Integrala de hrisca, fara gluten, bio, 500g Bauckhof

    Aliment usor de digerat, fara gluten, hrisca are multiple beneficii nutritive. Faina se poate utiliza atat ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva, fie in produse de brutarie sau patiserie.

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: