Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Bicarbonat de sodiu fara gluten x 200g Doves
Pe langa rolul de afanator al aluatului, bicarbonatul poate fi folosit si ca agent de curatate in bucatarie.
Acest produs este certificat Celiac UK, Vegan, Soil Association si Kosher.
Ingrediente: bicarbonat de sodiu.
Produsul nu contine: gluten, lapte, oua, soia si alune.
Reteta de paine: amestecati 450 g faina cu 1 1/2 lingurite de bicarbonat de sodiu. Adaugati in aluat 450 g iaurt natural. Modelati aluatul in forma de minge si puneti-l pe o tava de copt presarata cu faina. Crestati aluatul pe mijloc si apoi coaceti-l in cuptorul preincins la 200 grade Celsius timp de 40/45 de minute.
Info aditional: A se pastra intr-un loc ferit de caldura si umiditate.
Ambalare: 200 g
Producator: Doves Farm Foods, Berkshire, Marea Britanie.
Tara de origine: Produs in mai mult de o tara.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: