Faina fara gluten, Bread-Mix pentru paine si blat de pizza, 1kg Bezgluten

5907459846591

5907459846591

Nou

Bezgluten

Bezgluten

Faina fara gluten pentru paine si blat de pizza, fara lapte si fara ou.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

28.9 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina fara gluten, Bread-Mix pentru paine si blat de pizza, 1kg Bezgluten

Ingrediente: amidon de porumb, faina integrala de ovaz fara gluten 6%, faina de orez, ingrosator: guma de xanthan, hidroxipropilmetilceluloza, fibre de psyllium.

Valoarea nutritiva in 100 g de produs:
Valori nutritionale per 100g de produs: 1488 kJ / 351 kcal
Lipide: 0,9g din care saturati: 0,3g
Glucide: 82g din care zaharuri: < 1,0 g
Fibre: 3,5 g
Proteine 1,9 g
Sare: 0,058 g

Cantitate 1000g.

Reteta de paine:
Ingrediente:
500 g faina universala fara gluten
0,5 lingurita de sare (5 g)
0,5 lingurita de zahar (8 g)
7 g de drojdie sub formă de pudra
500 ml de apa calda
3 linguri de ulei
Se toarna continutul pachetului intr-un vas, se adauga sare, se amesteca.
Se adauga zahar, drojdie, apa (temperatura apei în jur de 26C) si de ulei.
Cu ajutorul unei linguri, se amesteca toate ingredientele intr-o pasta cu atentie uniforma.
Se transfera aluatul intr-o matrita de copt, se acopera cu o carpa si se lasa sa stea timp de 30 minute la temperatura camerei (aproximativ 20°C).
Atunci cand aluatul isi dubleaza volumul sau, se unge cu ulei pe suprafata compost-ului painii si se introduce intr-un cuptor incalzit in prealabil. Se coace la 180 ° C timp de 40-45 minute. Nu se deschide cuptorul in timpul coacerii. Atunci cand painea este gata, se scoate din forma si se lasa sa se raceasca.

Se recomanda un cuptor traditional.

Nota 
2016-12-11

Recomand

Este bine tolerata de copilul meu dar o gasesc greu.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Faina fara gluten, Bread-Mix pentru paine si blat de pizza, 1kg Bezgluten

    Faina fara gluten, Bread-Mix pentru paine si blat de pizza, 1kg Bezgluten

    Faina fara gluten pentru paine si blat de pizza, fara lapte si fara ou.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: