Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Baton proteic infinity protein cu ciocolata si alune de padure x 55g MAX SPORT
Ingrediente: mix de proteine 30% (concentrat de proteine din zer și lapte, collagen hidrolizat, izloat de proteine), îndulcitor: maltitol, ciocolată cu lapte cu îndulcitor 20% (îndulcitor: maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, pulbere de cacao cu conținut redus de grăsimi, emulgator: lecitină de floarea soarelui), preparat din caramel 10% [fructooligozaharide, lapte condensat îndulcit (lapte, zahăr), grăsime de palmier, umectant: glicerol, gelatină, sare], umectant: glicerol, alune de pădure prăjite 3%, ulei de rapiță, pulbere de cacao, fulgi proteici de soia (proteină izolată de soia 80%, amidon de tapioca, sare), aromă, oxid de magneziu 0,3%, emulgator: lecitină din soia.
Poate conține urme de arahide și alte nuci.
*= Cantitățile zilnice recomandate de minerale (adulți)
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică
1596 kJ / 382 kcal
Grăsimi, din care: 15 g
- acizi grași saturați 7,6 g
Carbohidrați, din care: 36 g
- zaharuri 3,4 g
- din care polialcooli 24 g
Fibre 6,6 g
Proteine 31 g
Sare 0,6 g
Magneziu 300 mg (80%*)
Condiții de păstrare: loc uscat, ferit de căldură.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 55 g
Producător: MAX SPORT s.r.o. Slovacia.
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021