Aquavia Apa de izvor necarbogazoasa pH 9.4 x 1000ml

Aqua2

Aqua2

Nou

Aquavia

Aquavia

Aquavia este apa de izvor natural alcalina cu pH 9.4, captata din zona Multilor Apuseni, jud Cluj. Produs unic pe piata romaneasca, se diferentiaza in actegoria de ape premium prin proprietatile sale unice si prin beneficiile aduse sanatatii.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

4.29 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Aquavia Apa de izvor necarbogazoasa pH 9.4 x 1000ml

Aquavia este apa de izvor natural alcalina cu pH 9.4, captata din zona Multilor Apuseni, jud Cluj. Produs unic pe piata romaneasca, se diferentiaza in actegoria de ape premium prin proprietatile sale unice si prin beneficiile aduse sanatatii.
Este o apa cu caracteristici unice, nivel PH 9.4, oligominerala, cantitate de reziduu sec extrem de mic comparativ cu alte ape din piata. Proprietatile si caracteristicile curative ale acestei ape sunt urmatoarele:
· Hidratare : apa natural alcalina hidrateaza corpul de 3 ori mai repede decat apa normala, datorita structurii sale modelculare
· Performanta in sport : imbunatateste hidratarea, creste rezistenta si grabeste recuperarea dupa efort
· Detoxificare : ajuta la curatarea organismului prin otimizarea ph-ului organismului in cazul dietelor preponderant acide
· Sanatatea tractului digestiv : ajuta la asimilarea mai facila a nutrientilor si mineralelor

Povestea Aquavia

Luarea deciziilor corecte in ceea ce priveste stilul de viata si mentinerea organismului intr-o stare sanatoasa si echilibrata a devenit o preocupare mai importanta ca niciodata. Este necesar sa iti hranesti corect organismul si sa il protejezi de elementele nocive la care este expus in fiecare zi.

Utilizarea apei alcaline se dovedeste a fi un bun stimulent pentru cresterea competitivitatii si a performantei generale in lumea atletismului de performanta. O dieta bazata pe alcalinitate este de asemenea recomandata de catre nutritionistii sportivi. Consumul de apa alcalina va reduce acumularea aciditatii in muschi, imbunatatind intensitatea antrenamentului si timpul de recuperare.(1)

Un studiu efectuat in anul 2010 de catre Daniel P. Heil, PhD, publicat in “Jurnalul Societatii Internationale de Medicina a Sportului”, propune un articol intitulat “Echilibrul acido-bazic si starea de hidratare dupa consumul de apa imbuteliata alcalina pe baza de minerale”. Studiul a conclus ca subiectii care au consumat apa alcalina si-au imbunatatit echilibrul acido-bazic si nivelul de hidratare, in comparatie cu subiectiicare au consumat apa de la robinet. (2) Hidratarea corespunzatoare poate schimba totul. Simplul act de a consuma suficienta apa in fiecare zi poate avea un efect puternic asupra calitatii vietii tale. Continutul de minerale al apei alcaline poate sa ajute oamenii cu un stil de viata activ sa retina mai mult lichid in sistemul cardiovascular. Acest simplu lucru va imbunatati starea de hidratare generala si va mentine rezervele de lichid din organism (3).

Rezultatele sugereaza ca mineralele luate din apa sunt semnificative pentru sarcina corporala si ca un aport de apa minerala in randul persoanelor cu o excretie urinara scazuta de magneziu sau de calciu, poate scadea tensiunea arteriala.(4)

Dr. Kancho Kuninaka, unul dintre pionierii tratamentului cu apa alcalina in Japonia, considera ca practic, fara exceptie, pacientii cu tensiune arteriala ridicata au si o stare de acidoza. Acesta sustine ca a intalnit mai multe cazuri clinice vindecate cu succes, in care apa alcalina fara acid si cu pH mare a reusit sa reduca tensiunea arteriala. Din moment ce sangele cu pH ridicat contine ocacantitate mai mare de oxigen, inima nu mai este nevoita sa ntitate mai mare de oxigen, inima nu mai este nevoita sa depuna la fel de mult efort pentru a putea functiona bine. Un alt factor de luat in considerare, este faptul ca sangele cu pH mare are o vascozitate mai scazuta, asadar inima nu este nevoita sa pompeze sangele cu la fel de multa presiune.(5)

Apa alcalina este alcatuita din grupari mici de cate 3-5 molecule pe care celulele organismului le asociaza cu apa si le absoarbe mai repede. In urma procesului de absorbtie, moleculele de apa alcalina vor hidrata sangele, subtiindu-i textura, scazand astfel tensiunea arteriala. Iata de ce, structura apei este mai importanta decat compozitia chimica a acesteia. Inafara de a subtia sangele, se elimina astfel si acidul existent in celule, acesta fiind principalul responsabil pentru cresterea presiunii arteriale. (5)

Obezitatea:

Deshidratarea si deficienta de minerale sunt factori care pot sa contribuie la dezvoltarea obezitatii. Pana si deshidratarea usoara poate sa incetineasca metabolismul cu 3%.(6) Consumand apa alcalina, te poti asigura ca ai parte de o hidratare optima si ca mineralele din fiecare pahar consumat, sunt absorbite de organismal tau. (7)

Diabetul zaharat

Apa alcalina se dovedeste a fi o metoda buna de control al diabetului zaharat, considerand ca apa alcalina cu pH 9 este un combatant ideal al cresterii glucozei din sange. Consumul regulat de apa alcalina poate sa stabilizeze nivelul de glucoza din sange, fara sa necesite calorii ascunse in dieta.(8)

Detoxifierea

Detoxifierea este procesul prin care toxinele daunatoare sunt eliminate din organism. Toxicitatea ridicata din organism poate duce la oboseala cronica, energie scazuta, balonare, confuzie mentala, inflamare sau sensibilitate alimentara. Un pahar de apa alcalina poate ajuta la eliminarea din organism a metalelor grele precum mercurul (9).

Pentru a elimina din corp in siguranta reziduurile acide depozitate, apa alcalina trebuie sa contina mineralele alcaline originale care apar in mod natural in apa. Pe langa mineralele alcaline, apa natural alcalina este bogata in oxigen. (10).

Cancerul de colon, cancerul la san si imbatranirea

Acumularile de acid lactic si excesul de ioni este e problema de actualitate. Pe masura ce organismul metabolizeaza alimentele, se creeaza deseuri acide care trebuie sa fie eliminate sau neutralizate prin plamani, rinichi si piele. Echilibrarea pH-ului si estomparea aciditatii sunt esentiale pentru sanatatea umana si incetinirea procesului de imbatranire. Atletii, antrenorii si practicantii medicinei traditionale si holistice acorda din ce in ce mai multa atentie acestui aspect.

Astfel, am putea fi in masura sa estompam sau sa incetinim efectele negative pe care  acidoza le are asupra sportivilor, dar totodata  sa combatem maladii care sunt influentate direct de catre aceasta acidoza.(1)

alciu, magneziu si fier) sunt mai mari decat moleculele de apa, acestea sunt indepartate prin membrana semipermeabila sistemului de osmoza inversa. In timp ce osmoza inversa este eficienta pentru indepartarea unei varietati de contaminantii din apa, membrana de osmoza inversa in sine nu elimina chimicalele organice volatile (COV), clorul si cloramina, produsele farmaceutice, precum nici o serie de alte substante chimice sintetice gasite in multe surse de apa. Cu toate acestea, unele sisteme de osmoza inversa au acum un proces de filtrare pe mai multe nivele (pe langa membrane de osmoza inversa), dar acestea nu pot sa indeparteze clorurile si anumite pesticide.(13) Nutritionistul Rebecca McManamon a afirmat: “In fond, nu exista nici un beneficiu in demineralizarea apei, in eliminarea mineralelor si adagarea acestora inapoi in compozitia apei.” (14)

Apa natural alcalina:

Datorita filtrarii naturale prin roci si sol, AquaVIA, imprumuta din proprietatile straturilor geologice, lucru care-i schimba in mod benefic pH-ul. In mod natural, apa contine compusi alcalini cum ar fi calciu, dioxid de siliciu, potasiu, magneziu si bicarbonat. (2) Apa cu pH natural ridicat, este un antioxidant eficient care este absorbit cu usurinta in organism si neutralizeaza radicalii liberi. Apa cu alcalinitate naturala ridicata ajuta la crearea pH-ului natural din organism si implicit la inhibarea dezvoltarii bacteriilor, a inflamatiilor si a bolilor. Aceasta apa are o structura aparte, formata din molecule mai mici, lucru ce ajuta la o mai buna hidratare a organismului, grabeste procesarea aportului nutritional si detoxifiaza.

Despre reziduu sec:

Mai mult de 75% din pietrele la rinichi (nefrolitiaza) contin saruri de calciu. Apa cu un continut ridicat de minerale dizolvate poate cauza probleme renale/ pietre la rinichi, in special cand intervine si deshidratarea. Pietrele mari (de exemplu, staghorn calculi) sau pietrele care obstructioneaza caile urinare pot duce la insuficienta renala structurala si functionala, si rar, insuficienta renala. (11)

BIBLIOGRAFIE

1.Burns, Robert, PhD and Lark, Susan, MD How Professional Athletes Benefit from Alkaline Water retrieved from: http://www.healthalkaline.com/how-professional-athletes-benefit-fromalkaline-water/

2. Baron, Jess (2016, September 27) Is Alkaline Water Extra Healthy or Hoax? retrieved from: http://www.livestrong.com/article/498701-what-are-the-benefits-of-drinking-alkaline-water/

3. Berardi, John, PhD (2015, July 20) Alkaline Water: Beneficial or Bogus? retrieved from: http://www.huffingtonpost.com/johnberardi-phd/alkaline-water_b_7762588.html

4. Rylander, Ragnar and Arnaud, Maurice J. (2004, November 30) Mineral water intake reduces blood pressure among subjects with low urinary magnesium and calcium levels

retrieved from: http://bmcpublichealth.biomedcentral.com/articles/10.1186/1471-2458-4-56

5. (2013) Alkaline Water Cleanses and Detoxifies retrieved from: http://www.discoverhealthandwealth.com/articles/water.html

6. Bridgeford, Ross, The Best Advice I Will Ever Give You retrieved from: https://liveenergized.com/alkaline-diet-resources/alkaline-water/

7. Alkaline Ionized Water Benefits retrieved from: http://alkalinesecrets.com/alkaline-waterbenefits/

8. Cornish, Sarah (2013, November 28) Water and Diabetes retrieved from: http://www.reversingdiabetesnow.org/water-anddiabetes/

9. Marchione, Victor, MD (2015, August 10) 6 Health Benefits of Drinking Alkaline Water retrieved from: http://www.doctorshealthpress.com/general-health-articles/healthbenefitsalkaline-water

10. 2013, May 14 Ionized Alkaline Water vs High Blood Pressure retrieved from: https://drinknatureswater.wordpress. com/2013/05/14/ionized-alkaline-water-vs-high-bloodpressure/

11. Wimalawansa, Sunil (2016, February 10) Effect of water hardness on non-communicable diseases, including chronic kidney disease of multifactorial origin (CKDMFO/CKDUO) retrieved from: http://www.ommegaonline.org/article-details/Effect-of-Water-

Hardness-on-Non-Communicable-Diseases--Including-Chronic-

Kidney-Disease-of-Multifactorial-Origin-(CKDmfo-CKDuo)/750

12. Does The Total Dissolved Solids (TDS) Affect The Taste of Water? retrieved from: http://www.freedrinkingwater.com/water_ quality/quality1/15-08-tds-affects-taste-of-water.htm

13. Hearn, Nancy, CNC Reverse Osmosis Water Health Advantages & Disadvantages retrieved from: http://www.waterbenefitshealth. com/reverse-osmosis-water.html

14. Moskowitz, Dan (2016, October 18) Coca-Cola GlaceauSmartwater: Not That Smart (KO) retrieved from: http://www.investopedia.com/news/cocacola-glaceau-smartwater-not-smartko/

15. Alkaline or Ionized Water Facts retrieved from: http://www.mdjunction.com/forums/lymedisease-support-forums/medicinetreatments/

406706-alkaline-or-ionized-water-facts

Scrie un comentariu

Aquavia Apa de izvor necarbogazoasa pH 9.4 x 1000ml

Aquavia Apa de izvor necarbogazoasa pH 9.4 x 1000ml

Aquavia este apa de izvor natural alcalina cu pH 9.4, captata din zona Multilor Apuseni, jud Cluj. Produs unic pe piata romaneasca, se diferentiaza in actegoria de ape premium prin proprietatile sale unice si prin beneficiile aduse sanatatii.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: