Amidon Kuzu bio x 70g La Finestra sul Cielo Măreşte

Amidon Kuzu bio x 70g La Finestra sul Cielo

1KUZUBO

Nou

La Finestra Sul Cielo

Kuzu este o planta japoneza, din a carei radacina se obtine un amidon cu o mare capacitate de gelifiere. Inainte de a se adauga in preparate, amidonul bio de kuzu se amesteca cu apa rece. Se foloseste cu succes pentru supe, sosuri, deserturi. Gelatina vegetala.

Mai multe detalii

In stoc

26,56 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Amidon Kuzu bio x 70g La Finestra sul Cielo

Producator: La Finestra sul Cielo.
Kuzu este o planta japoneza, din a carei radacina se obtine un amidon cu o mare capacitate de gelifiere. Inainte de a se adauga in preparate, amidonul bio de kuzu se amesteca cu apa rece.
Se foloseste cu succes pentru supe, sosuri, deserturi. Gelatina vegetala.
Certificari Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014, operator controlat nr 8473
Valori nutritionale: 100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 327kcal/1369kj
Carbohidrati: 81.5g
Grasimi: 0.1g
Ingrediente: *Amidon bio din radacina de Pueraria Lobata. *ingrediente din agricultura biologica.
Alergeni: poate contine urme de soia, cereale cu gluten, fructe in coaja, susan.
Modalitate de utilizare: Dizolvati amidonul Kuzu in apa rece inainte de gatire.
Adaugati celelalte ingrediente si amestecati cu putere, pana cand Kuzu devine semitransparent si se ingroasa, apoi fierbeti la foc mic timp de 1-2 minute.
Pastrare si conservare La loc uscat si racoros

Scrie un comentariu

Amidon Kuzu bio x 70g La Finestra sul Cielo

Amidon Kuzu bio x 70g La Finestra sul Cielo

Kuzu este o planta japoneza, din a carei radacina se obtine un amidon cu o mare capacitate de gelifiere. Inainte de a se adauga in preparate, amidonul bio de kuzu se amesteca cu apa rece. Se foloseste cu succes pentru supe, sosuri, deserturi. Gelatina vegetala.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: