Amestec faina pentru paine alba pufoasa x 1kg SZAFi Free Măreşte

Amestec faina pentru paine de casa cu coaja crocanta cu hrisca 1kg SZAFi Free

SZAFiFree700

Nou

SZAFi Free

Produs vegan, fara gluten, fara lapte, fara ou, fara drojdie, fara soia.

Mai multe detalii

In stoc

35,05 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Amestec faina pentru paine de casa cu coaja crocanta cu hrisca 1kg SZAFi Free

- fara gluten- vegan- fara lapte- fara ou- fara drojdie- fara soia- fara zahar adaugat- fara faina din seminte- sursa de fibre alimentare- natur- degresat- fara porumb- fara cartofi- fara orez- retete simple, rapide.
Ingrediente: faina integrala de hrisca, faina de tapioca, faina integrala de mei, faina de psyllium husk, faina de fibre de bambus, agent de afanare: carbonați de sodiu (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aaciditate: acid citric.
Valori nutritive medii in 100g produs:
Energie 317,5kcal/1430kJ
Grasime: 1,2g din care saturati 0,6g
Carbohidrati 60,7g
din care zaharuri: 1,8g
Fibre: 18,6g
Proteine: 7,6g
sare: 0,0g
Reteta paine de casa aromata cu coaja crocanta:
Ingrediente (pentru 1 paine de cca 500g)
Amestec de faina pentru paine Szafi Free 270g, 3g de sare himalaya (cantitatea poate fi diferita in functie de gust si tipul sarii). 40g de zeama proaspat stoarsa de lamaie. 300g apa calaie.
Preparare:
De dizolva sarea si zeama de lamaie, dupa care adaugam amestecul de faina si se framanta cca 2 minute.
Se lasa sa stea 5 minute dupa care se framanta din nou pe o suprafata presarata cu cca 5g de amestec de faina in asa fel ca suprafata aluatului sa ramana fainoasa.
Se unge partea de sus al aluatului cu 1g de ulei de cocos.
Se coace in cuptor preincalzit la 200°C timp de 65 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gratar. Se feliaza numai dupa racire.
Observatie: Cand se scoate de la cuptor, coaja painii pare sa fie foarte tare, dar in cateva minute se inmoaie si ramane usor crocanta.
Din aluatul de mai sus se pot face 8 chifle sau cornuri, astfel timpul de coacere scade la 40 minute.
Dupa coacere poate fi congelat, dupa dezghetare se inmoaie din nou.

Scrie un comentariu

Amestec faina pentru paine de casa cu coaja crocanta cu hrisca 1kg SZAFi Free

Amestec faina pentru paine de casa cu coaja crocanta cu hrisca 1kg SZAFi Free

Produs vegan, fara gluten, fara lapte, fara ou, fara drojdie, fara soia.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: