Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Amestec faina pentru langos fara gluten x 1kg SZAFi Free
Fara gluten, lapte, oua, drojdie!
Vegan
Fara porumb, cartof, orez, soia.
Retete rapida-simpla
Cu ajutorul amestecului de faina pentru langosi Szafi Free putem prepara usor langosi de casa fara gluten, care pe langa acesta este si fara lapte, oua, soia, porumb, seminte si drojdie.
Produsele Szafi Free sunt din ingrediente exclusiv vegane. ca si retetele legate de aceste produse.
Valori nutritive medii in 100g produs:
Energie 336kcal/1422kJ
Lipide: 1,7g
din care saturati 0,4g
Carbohidrati 67,1g
din care zaharuri: 1,3g
Fibre: 10,2g
Proteine: 7,9g
sare: 1,8g
* conform retetei recomandate, prajite in ulei de cocos, fara umplutura
Nu contine adaos de zahar. Poate contine zaharuri doar sub forma lor naturala.
Alergeni: Produsul poate contine urme de susan, mustar, telina, nuci, sulfati lupin!
Ingrediente: amestec de faina fara gluten (hrisca, mei), amidon de tapioca, amestec de fibre (faina de bambus, faina de psyllium husk), agent de afanare (bicarbonat de sodiu), sare, stabilizator de aciditate (acid citric).
Reteta langos (2 portii)
Ingrediente:
Amestec de faina pentru langos Szafi Free 140g, 20 g zeama proaspata de lamaie, 100g apa calaie, ulei de cocos pentru a da forma si a le praji.
Preparare:
Se incinge uleiul de cocos.
Se framanta ingredientele si se lasa sa stea 5 minute. Aluatul va fi moale, dar dupa cele 5 minute de stat va deveni usor de preparat.. se mai framanta pe suprafata presarata cu faina si se imparte in doua. Se prelucreaza cu mainile unse cu ulei si se prajeste in ulei de cocos cca 4-5 minute pe fiecare fata. Se pune pe servetele pentru a absorbi uleiul.
Se serveste dupa gust si dieta (de ex. cu smantana vegetala si inlocuitor de cascaval.)
Nota*: in functie de uleiul folosit, timpul de prajire poate fi diferit.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: