Amestec faina expres pentru produse nedospite x 1kg SZAFi Free Măreşte

Amestec faina expres pentru produse nedospite x 1kg SZAFi Free

SZAFiFree100

Nou

SZAFi Free

Amestec fainuri fara gluten.

Mai multe detalii

In stoc

35,05 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Amestec faina expres pentru produse nedospite x 1kg SZAFi Free

Ingrediente: fainuri fara gluten (mei, sorg, faina de cartofi dulci), amidon: faina de tapioca, fibre alimentare (faina de psyllium husk, faina de fibre de bambus), agent de afanare: bicarbonat de sodiu, stabilizator de aciditate: acid citric.
Valori nutritive medii in 100g produs:
Energie 329kcal/1390kJ,Grasime 1,0g din care saturati 0,4g Carbohidrati 63,3g
din care zaharuri:(1)1,3g Fibre:14,3g Proteine:9,5g sare: 0,0g
(1)zaharuri regasite in forma naturala in faina.
Reteta pentru cozonac impletit Szafi Free:
Ingrediente (pentru 1 cozonac de cca. 490g)
Amestec de faina expres Szafi Free 250g, 55g eritrit pudra (sau zahar pudra), 1g de sare himalaya, 1 g bicarbonat de sodiu, varf de cutit de pudra de vanilie, coaja rasa de la o lamaie, 30g otet de mere (sau zeama proaspat stoarsa de lamaie), 260g apa la temperatura camerei, se pot adauga dupa fructe deshidratate.
Pentru uns: 10g zeama proaspata de portocale.
Preparare:
Se preincalzeste cuptorul. Se pregatesc in 2 boluri separate ingredientele uscate si ingredientele lichide, care se amesteca si se framanta pana aluatul se desprinde de pe mana (2-3minute).
Se lasa 5 minute sa stea, dupa care se imparte in 4 parti si se rulaza la o lungime de 23 cm in asa fel ca capetele sa fie mai subtiri, dupa care se impletesc degajat.
Inainte de coacere se unge cu zeama de portocale.
Se coace in cuptor preincalzit la 180 grade Celsius timp de 50 minute, se unge din nou si se mai coace 15minute la 200 grade Celsius.
Se lasa sa se raceasca si se serveste dupa gust.
Nota: este foarte important ca eritritul sau zaharul sa fie pudra.

Scrie un comentariu

Amestec faina expres pentru produse nedospite x 1kg SZAFi Free

Amestec faina expres pentru produse nedospite x 1kg SZAFi Free

Amestec fainuri fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: