Amestec eco de faina de hrisca pentru paine fara gluten Claudine Cuisine x 500g Generous Măreşte

Amestec eco de faina de hrisca pentru paine fara gluten Claudine Cuisine x 500g Generous

5425032930326

Nou

Generous

Acest amestec este ideal pentru a creea o paine sanatoasa de hrisca, fara gluten.

Mai multe detalii

In stoc

24,02 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Amestec eco de faina de hrisca pentru paine fara gluten Claudine Cuisine x 500g Generous

Descriere produs: faina ideala pentru prepararea painii de hrisca.

Ingrediente: faina de hrisca* (47%), faina de orez*, amidon de tapioca*, zahar* sare, agent de ingrosare : guma xanthan, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, reglator de aciditate: tartrat de potasiu.
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Valoare nutritionala: Valoare energetica/100g:1474kJ/347 kcal,
proteine 4,7g,
grasimi 1,13g, din care acizi grasi saturati 0.41g,
carbohidrati 78.59g,din care zaharuri 2.43g,
sare 1g.

Recomandari de utilizare: Ingrediente: 250G mix faină ,190 ml apa calduta, 25g drojdie proaspata, 1 lg zahar, 25 ml ulei. Puneti apa intr-o ceasca, dizolvati drojdia si adaugati zaharul. Lasati deoparte acest amestec pentru 5 minute. Turnati mixtura de drojdie si uleiul in amestecul de faina. Se amesteca cu o spatula pana cand obtineti un aluat neted. Se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina de aproximativ 20 cm lungime. Ungeti suprafata cu ulei. Se acopera aluatul si se lasa deoparte o jumatate de ora. Se indeparteaza folia si se coace 1 ora in cuptorul preincalzit la 200 C. Se scoate painea din tava si se lasa la racit pe un suport.

Paine de cereale: puteti adauga diferite fructe uscate zdrobite, nuci, alune, alese de dvs. la acest preparat ( intre 60g-70g).

Masina de paine: pentru a prepara in masina de paine se foloseste reteta de mai sus si apoi va ghidati dupa recomandarile aparatului pentru coacerea painii fara gluten.

Scrie un comentariu

Amestec eco de faina de hrisca pentru paine fara gluten Claudine Cuisine x 500g Generous

Amestec eco de faina de hrisca pentru paine fara gluten Claudine Cuisine x 500g Generous

Acest amestec este ideal pentru a creea o paine sanatoasa de hrisca, fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: