Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Mix, pentru patiserie, fara gluten, 800g Bauckhof
Ingrediente: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de mei*, agent de ingrosare: faina din seminte de carruba*, faina integrala de orez*.
* ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Poate contine urme de soia.
Ideala pentru prajituri, cozonaci, briose, biscuiti.
Tara de origine: Germania
Briose cu migdale si stafide
Ingrediente:
• 2 lingurite seminte rasnite
• 3 lg apa
• 250 gr banane bine copate (cantitate neta, fara coaja)
• 1 lingura + 2 linguri zeama lamaie
• 70 gr zahar cocos
• 150 gr faina de migdale
• 90 ml lapte vegetal bio din orez si migdale
• 75 gr faina fara gluten
• 50 gr stafide
• 1/2 lingurita bicarbonat
• 20 gr migdale tocate (pentru topping)
• 6 lingurite sirop curmale (pentru topping)
Metoda de preparare:
Am pus intr-un castron mic semintele de in rasnite si apa si le-am lasat sa devina gelatinoase (aproximativ 20-25 minute).
Am pus bananele si 1 lingura zeama de lamaie in robot si le-am transformat intr-o pasta.
Peste banane am adaugat zaharul de cocos, semintele de in inmuiate si am mixat totul.
Am pus faina de migdale, laptele vegetal si faina fara gluten si am mixat pana cand s-a omogenizat.
Am adaugat stafidele si le-am incorporat.
La final am adaugat praful de copt si bicarbonatul stins cu 2 linguri zeama de lamaie.
Compozitia obtinuta am asezat-o in forme de hartie de briose (diametru la baza 4 cm, inaltime 2,5 cm).
Am pus aproximativ 2 linguri pline de compozitie in fiecare forma de hartie iar deasupra am presarat migdalele tocate.
Pe 6 dintre cele 12 briose, am pus deasupra si sirop de curmale.
Tava am introdus-o la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 minute, la o temperatura de 180 grade Celsius.
La final faceti testul cu scobitoarea.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021