Mix, pentru patiserie, fara gluten, 800g Bauckhof

BG-524979

BG-524979

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Produs vegan. Fara gluten si fara lactoza.

Mai multe detalii

In stoc

33.16 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix, pentru patiserie, fara gluten, 800g Bauckhof

Ingrediente: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de mei*, agent de ingrosare: faina din seminte de carruba*, faina integrala de orez*.
* ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Poate contine urme de soia.

Ideala pentru prajituri, cozonaci, briose, biscuiti.

Tara de origine: Germania

Briose cu migdale si stafide

Ingrediente:

• 2 lingurite seminte rasnite

• 3 lg apa

• 250 gr banane bine copate (cantitate neta, fara coaja)

• 1 lingura + 2 linguri zeama lamaie

• 70 gr zahar cocos

• 150 gr faina de migdale

• 90 ml lapte vegetal bio din orez si migdale

• 75 gr faina fara gluten

• 50 gr stafide

• 1 lingurita praf de copt

• 1/2 lingurita bicarbonat

• 20 gr migdale tocate (pentru topping)

• 6 lingurite sirop curmale (pentru topping)

 

Metoda de preparare:

Am pus intr-un castron mic semintele de in rasnite si apa si le-am lasat sa devina gelatinoase (aproximativ 20-25 minute).

Am pus bananele si 1 lingura zeama de lamaie in robot si le-am transformat intr-o pasta.

Peste banane am adaugat zaharul de cocos, semintele de in inmuiate si am mixat totul.

Am pus faina de migdale, laptele vegetal si faina fara gluten si am mixat pana cand s-a omogenizat.

Am adaugat stafidele si le-am incorporat.

La final am adaugat praful de copt si bicarbonatul stins cu 2 linguri zeama de lamaie.

Compozitia obtinuta am asezat-o in forme de hartie de briose (diametru la baza 4 cm, inaltime 2,5 cm).

Am pus aproximativ 2 linguri pline de compozitie in fiecare forma de hartie iar deasupra am presarat migdalele tocate.

Pe 6 dintre cele 12 briose, am pus deasupra si sirop de curmale.

Tava am introdus-o la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 minute, la o temperatura de 180 grade Celsius.

La final faceti testul cu scobitoarea.

Scrie un comentariu

Mix, pentru patiserie, fara gluten, 800g Bauckhof

Mix, pentru patiserie, fara gluten, 800g Bauckhof

Produs vegan. Fara gluten si fara lactoza.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: