Amestec de faina cu carob pentru piscot si briose x 1kg Szafi Free Măreşte

Amestec de faina cu carob pentru piscot si briose fara gluten x 1kg Szafi Free

412-SZF2132

412-SZF2132

Nou

Szafi Free

Szafi Free

Fara gluten, lapte, oua!

Mai multe detalii

In stoc

29 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Amestec de faina cu carob pentru piscot si briose fara gluten x 1kg Szafi Free

Fara gluten, lapte, oua!

Fara adaos de zahar. si grasim.
Fara porumb, cartof, orez, soia.
Vegan
Fara cacao

La produsele noastre nu folosim produse de origine animala, din acest motiv apartine garantat familiei de produse Szafi Free vegan.
Incercati si restul produselor din familia Szafi Free (paine, clatite, galuste, etc.)

Ingrediente: faina de hrisca, de mei, amidon de tapioca, pudra de roscove (12%), agent de afanare (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aciditate: acid citric, cristale de vanilie, sare.

Valori nutritive medii in 100g produs:
Energie 341kcal/1444kJ
Lipide: 1,5g
din care saturati 0,4g
Carbohidrati 70,8g
din care zaharuri: 4,8g
Fibre: 8,5g
Proteine: 6,8g
sare: 0,19g
Nu contine adaosuri de zaharuri. Zaharuri din sursa naturala din fainuri

Alergeni: Produsul poate contine urme de susan, mustar, telina, nuci, sulfati, lupin!

Reteta pentru biose cu roscove si fructe (12buc)
Ingrediente: Amestec de faina pentru piscot Szafi Free 250g, 170g apa calaie, 25g zeama de lamaie 100%, 70g pudra de eritrit. sau echivalentul din orice alt indulcitor pudra. - pentru briose recomandam 250g de visine fara samburi sau zmeura, capsuni, cirese, 100g mere/zucchini ras (pentru un aluat moale, dar se poate exclude).

Preparare:
Incalzim cuptorul la 180°C, stropim forma de tort cu ulei (ce ne permite dieta). Se dizolva zeama de lamaie, eritritul si merele rase in apa, dupa care adaugam amestecul de faina si se amesteca cu telul cu miscari scurte si rapide, pana devine cremoasa, si se toarna in forma de tort. Se coace in cuptor preincalzit la 180°C timp de 25 minute cu foc sus-jos.
- Pentru briose cu fructe sau piscot cu fructe procedam in felul urmator. Se adauga fructele in aceasta etapa si se coace la cuptor preincalzit la 180°C timp de 18-20 de minute in functie de cat de zemoase sunt fructele.
Se lasa sa se raceasca pe un gratar. Se taie si se umple cu crema si se pune la frigider pentru cateva ore.

Observatie: preparat cu zahar pudra, ajunge 50g.

La temperatura camerei le punem in cutii sau pungi, asa raman gustoase mult timp.

Scrie un comentariu

Amestec de faina cu carob pentru piscot si briose fara gluten x 1kg Szafi Free

Amestec de faina cu carob pentru piscot si briose fara gluten x 1kg Szafi Free

Fara gluten, lapte, oua!

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: